Veel gestelde vragenWij ontvangen regelmatig vragen over Bedrijfslidmaatschappen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Je vindt ze hieronder.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar sales@hgegolf.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.
Verschil ‘speelrecht op naam’ en ‘bedrijfsspeelrecht’?
Bij een bedrijfslidmaatschap horen verschillende rechten.
 
Speelrecht op naam:
Dit is een persoonlijk speelrecht. De rondes die bij dit speelrecht horen zijn alleen door één persoon, van wie de naam ook op het speelrecht en het clublidmaatschap staat, te spelen.

Het aantal rondes (van 9 holes) dat bij dit persoonlijk speelrecht hoort, kan bij aanvang van het bedrijfslidmaatschap worden gekozen: 20, 60, 120 of 200.

Bedrijfspeelrecht:
Een speelrecht waar greenfees van een bedrijfslidmaatschap op worden geregistreerd. Het bedrijf kan zelf bepalen welke golfers ze een ronde via dit speelrecht laten spelen; b.v. collega’s of klanten, maar dit kan natuurlijk ook de persoon zijn van het speelrecht op naam.

Een bedrijf krijgt standaard 20 greenfees bij een bedrijfslidmaatschap, maar kan zelf ook greenfees bijkopen. Dit zijn nooit losse vouchers. Het zijn altijd greenfees die op een bedrijfspeelrecht worden geregistreerd. Deze greenfees zijn niet door te verkopen.
Het bedrijf kan zelf kiezen wie ze een ronde golf laten spelen ten laste van dit speelrecht. Ze maken hiervoor zelf (als bedrijf) een reservering voor deze golfers.
Rondes van mijn speelrecht op naam zijn niet toereikend.
Zijn de rondes van het persoonlijke speelrecht niet toereikend dan zijn er drie mogelijkheden:
  1. Je kunt de rondes van je bedrijfsspeelrecht gebruiken. En als die ook op zijn gedurende de looptijd van het bedrijfslidmaatschap greenfees bijkopen die op je bedrijfspeelrecht worden bijgestort. 
  2. Een andere keuze kan zijn om rondes bij te kopen via een persoonlijk HGC-speelrecht. Voor persoonlijke speelrechten geldt een hogere korting per ronde. Maar deze rondes kunnen dan alleen door één persoon (afnemen van het speelrecht) worden gespeeld, niet door collega’s of relaties. 
  3. Je kunt gedurende de looptijd van het bedrijfslidmaatschap voor losse rondes het gereduceerd greenfeetarief betalen.
Wanneer kan ik greenfees bijkopen?
Het is mogelijk om gedurende de hele looptijd van het bedrijfslidmaatschap extra greenfees bij te kopen. De looptijd van deze greenfees is 12 maanden; maar als het bedrijfslidmaatschap stopt, vervallen deze greenfees. Als er een nieuw bedrijfslidmaatschap worden afgesloten, blijven de greenfees natuurlijk gewoon geldig.
Waarom betaal ik niet voor bedrijfsdagen in het speelrecht?
Wij vinden het eerlijker dat je alleen voor dagen betaalt waar je aan mee doet.
Hoeveel introducees mag ik meenemen naar een bedrijfsdag?
Je mag altijd één introduce meenemen. En natuurlijk is het ook mogelijk om meer introducees mee te nemen, maar dan altijd even in overleg met Valerie Fonhof: sales@hgegolf.nl.

Zo zorgen we ervoor dat het voor iedereen leuk is (en nuttig?) om mee te doen!