BRASSERIE

Gewoon Geweldig, Gewoon Genieten!

Brasserie De Loonsche Duynen is uniek gelegen te midden van de rustige natuurgebieden de Loonse en Drunense Duinen en landgoed Huis ter Heide. Dé ideale omgeving om een frisse neus te halen, te genieten van de prachtige natuur en snel te ontspannen na de drukte van alledag.
 
Je bent meer dan welkom!
Of je nu in de buurt op vakantie bent, toevallig langs fietst, komt om te golfen of om gewoon even weg te zijn van ‘de drukte van alledag’ ... in Brasserie De Loonsche Duynen kun je dagelijks genieten van heerlijke koffie, een lekker wijntje en een vers bereide maaltijd in een sfeer van ‘Brabantse gezelligheid’.

De kaart van Brasserie De Loonsche Duynen wordt afgestemd op het seizoen en onze keukenbrigade maakt gebruik van eerlijke, regionale producten, daarnaast maken we iedere maand een apart 3-gangenmenu en diverse apart te bestellen hoofdgerechten.

De Brasserie beschikt over een prachtig gelegen, groot en zonnig terras dat uitkijkt over de golfbaan en diverse zalen. Heb je een feestje, presentatie of vergadering? De Loonsche Duynen denkt graag met je mee. De uitgebreide (gratis) parkeerfaciliteiten geven je de gelegenheid om makkelijk te parkeren.

Kortom, kom langs op De Loonsche Duynen én laat je inspireren! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij heten je van harte welkom!

Wil je gelijk reserveren of heb je een vraag? Bel 0416 - 749 800.