BRASSERIE

Gewoon Geweldig, Gewoon Genieten!

Brasserie De Loonsche Duynen is uniek gelegen  te midden van de rustige natuurgebieden de Loonse en Drunense Duinen en landgoed Huis ter Heide. Dé ideale omgeving om een frisse neus te halen, te genieten van de prachtige natuur en snel te ontspannen na de drukte van alledag.
 
Iedereen is welkom!
Of je nu in de buurt op vakantie bent, toevallig langsfietst, komt om te golfen of om gewoon even weg te zijn van ‘de drukte van alledag’ ... in Brasserie De Loonsche Duynen kun je dagelijks genieten van heerlijke koffie, een lekker wijntje en een vers bereide maaltijd in een sfeer van ‘Brabantse gezelligheid’.

De kaart van Brasserie De Loonsche Duynen wordt afgestemd op het seizoen en onze keukenbrigade maakt gebruik van eerlijke, regionale producten.

Brasserie De Loonsche Duynen beschikt over een prachtig gelegen, groot en zonnig terras dat uitkijkt over de golfbaan en diverse zalen. Heb je een feestje, presentatie of vergadering? De Loonsche Duynen denkt graag met je mee. De uitgebreide (gratis) parkeerfaciliteiten geven je de gelegenheid om makkelijk te parkeren.

Kortom, kom eens langs op De Loonsche Duynen én laat je inspireren! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Openingstijden
NB … op dit moment is de Brasserie vanwege de coronamaatregelen gesloten tot nader order.

De Brasserie is 7 dagen per week geopend vanaf 08:30 uur. De keuken is geopend vanaf 11:00 uur. Gedurende de winter kan hier van afgeweken worden én wordt reserveren voor lunch of diner aanbevolen.

Wil je er zeker van zijn dat je een hapje kunt komen eten, dan raden wij je aan om telefonisch contact op te nemen: 0416 - 749 800

Wij heten je van harte welkom!