Golfclub

Nice to meet you!

Golfpark De Loonsche Duynen is voortgekomen uit Golfclub Efteling welke is opgericht in 1994. Ook is in dat jaar de prachtige en uitdagende golfbaan geopend. Een baan met een buitengewoon groot oppervlak van ruim 100 hectare. 

Golfclub De Loonsche Duynen is een golfclub waar in een gemoedelijke en gezellige sfeer op een prachtige, uitdagende golfbaan vol waterpartijen, bunkers en bossen wordt gegolfd.

De vereniging organiseert voor haar leden een divers spectrum aan golfactiviteiten. Daarbij is er een balans tussen het competitieve en sociale element en is er voor iedere doelgroep voldoende te beleven. Als bestuur van Golfclub De Loonsche Duynen stimuleren wij het verenigingsleven waarin prestatie, recreatie en ontmoeting elkaar afwisselen en aanvullen. Voor ieder wat wils, waarbij wij nieuwe leden van harte welkom heten bij de vereniging. Hopelijk voelen zij zich snel thuis en voelen zij zich vrij deel te nemen aan activiteiten. Ook stimuleert het bestuur bestaande leden om zich blijven vermaken op de golfbaan en daarbuiten.