GolfbanenDe Loonsche Duynen is uniek gelegen te midden van de natuurgebieden de Loonse en Drunense Duinen en landgoed Huis ter Heide en ademt rust en ruimte. Het park beslaat een oppervlakte van maar liefst 95 hectare en is ontworpen door de bekende golfbaanarchitect Donald Steel.

De baan is prachtig! Waterpartijen, bunkers, bossen en prachtige (soms lange) holes, maken de baan een echte uitdaging. Voor beginners en de golfers die willen trainen zijn er voldoende gratis oefenfaciliteiten, inclusief een kleine golfbaan (9 holes). Ideaal voor beginners om te leren golfen én ideaal voor gevorderde spelers die hun korte spel willen oefenen.

Faciliteiten
De Loonsche Duynen beschikt over een verlichte en deels overdekte driving range, uitgebreide oefenfaciliteiten en een Golfschool.

Op het park vind je naast de diverse oefenfaciliteiten, Brasserie De Loonsche Duynen. In een sfeer van Brabantse gezelligheid, kun je hier dagelijks genieten van heerlijke koffie, een lekker wijntje of een verse bereide maaltijd in een sfeer van ‘gewone gezelligheid’. De kaart van Brasserie De Loonsche Duynen wordt afgestemd op het seizoen en er wordt gebruik gemaakt van eerlijke producten. 

Brasserie De Loonsche Duynen beschikt over een prachtig gelegen, groot en zonnig terras dat uitkijkt over de golfbaan. Naast de brasserie is het mogelijk om feesten, bijeenkomsten en vergaderingen te organiseren. De vergaderzalen kijken uit over de golfbaan. De gratis parkeerfaciliteiten op eigen terrein geven de gelegenheid om makkelijk te parkeren.

Kortom, kom eens langs op De Loonsche Duynen én laat je inspireren!