Zakelijk GolfenEen dagje ontspanning buiten kantoor, een frisse neus halen, genieten van boslucht en op hetzelfde moment sportief en zakelijk bezig zijn ... De Loonsche Duynen is dé ideale ontmoetingsplaats voor het bedrijfsleven! Want waar anders verloopt het leggen van (zakelijke) contacten zo vanzelfsprekend als bij het golfen.

Naast een prachtige 18 holes golfbaan met waterpartijen, bunkers, bossen en prachtige holes beschikt De Loonsche Duynen over een Brasserie, Clubhuis en diverse zalen die gebruikt kunnen worden voor zakelijke ontmoetingen.

Speciaal voor ondernemers biedt De Loonsche Duynen bedrijfslidmaatschappen aan. Met dit lidmaatschap kun je o.a. meerdere keren per jaar deelnemen aan wedstrijden met andere ondernemers. Doel is ondernemers een plaats te geven waar men in een ‘Gewoon Gezellige’ sfeer zakelijk kan netwerken en contacten kan onderhouden.

Oók een leuk voordeel: sluit je een Bedrijfslidmaatschap af dan ben je ook gelijk lid van Golfclub De Loonsche Duynen, hét sociale hart van het golfpark. Een gastvrije vereniging waar iedereen meer dan welkom is.

Kortom ... een bedrijfslidmaatschap afsluiten op De Loonsche Duynen is GEWOON GEZELLIG! Klik hier voor de mogelijkheden.

Zien we je binnenkort?