Golfschool

Ons team van PGA-golfprofessionals (golfleraren) van de Hollandsche Golfschool bieden passende lessen voor iedereen, of je nu gaat beginnen met golf, of al zeer ervaren bent. Wij geven privélessen en natuurlijk ook groepslessen. Want (beter) leren golfen is nog leuker als je het samen doet. Bij onze lessen maken we gebruik van al onze oefenfaciliteiten en onze golfbanen. Want golfen leer je door het te doen!

Onze golfprofessionals op De Loonsche Duynen zijn:
 
 
Eric van der Does Clive Jarratt

Klik hier om een les te boeken en voor contactgegevens.

Beginnen met golf?
Of wil je het gewoon een keer proberen met een aantal lessen? Op De Loonsche Duynen kan dat héél voordelig en laagdrempelig met de ALL-INCLUSIVE LES- EN SPEELPAKKETTEN. Deze pakketten bieden jou - naast heel veel extra's - de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief kennis te maken met golf. Klik hier voor meer informatie.

Beter leren golfen?
Boek zelf je losse lessen, of maak er meteen een groepsles van. En de groepsgrootte kun je helemaal zelf bepalen. En weet je zeker dat je meerdere lessen gaat afnemen, kies dan voor onze 6-lessenkaart. Voor de lestarieven, klik hier.

Golfen leer je door lekker veel te oefenen
De Loonsche Duynen beschikt daarvoor over uitgebreide les- en oefenfaciliteiten, waaronder een grote driving range, 3 PAR 3 oefenholes, oefengreens, bunkers en twee chipping greens. Voor het gebruik van ballen op de driving range heb je wel een pasje nodig; het gebruik van de par 3 oefenholes kost EUR 5 per dag. Loop even langs de receptie voor meer informatie.