Golfschool

De Golfschool is voor iedereen: voor beginners, voor ervaren en voor zeer ervaren golfers!

Ons team van golfprofessionals (golfleraren) van de Hollandsche Golfschool bieden passende lessen voor iedereen, of je nu gaat beginnen met golf, of al zeer ervaren bent. Wij geven privélessen en natuurlijk ook groepslessen. Want (beter) leren golfen is nog leuker als je het samen doet. Bij onze lessen maken we gebruik van al onze oefenfaciliteiten en onze golfbanen. Want golfen leer je door het te doen!

Onze golfprofessionals op De Loonsche Duynen zie je hieronder.
 
Clive Jarratt

Clive Jarratt
Tel. 0416 - 749 800
clive@hollandschegolfclub.nl
Les boeken op De Loonsche Duynen, klik hier
 


Thomas Raatgever
Tel. 0183 - 403 592
thomas@hollandschegolfclub.nl
Les boeken op De Loonsche Duynen, klik hier
 

Wil je beginnen met golf?
Of wil je het gewoon een keer proberen met een aantal lessen? Bij ons kan dat héél voordelig en laagdrempelig met de ALL-INCLUSIVE LES- EN SPEELPAKKETTEN. Deze pakketten bieden jou - naast heel veel extra's - de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief kennis te maken met golf. Klik hier voor meer informatie.

Beter leren golfen?
Boek zelf je losse lessen, neem een les in de baan óf speel een ronde met een pro, alleen of maak er meteen een groepsles van. De groepsgrootte kun je helemaal zelf bepalen. Klik hier.  En weet je zeker dat je meerdere lessen gaat afnemen, kies dan voor onze 6-lessenkaart. Voor de lestarieven, klik hier.

Golfen leer je door lekker veel te oefenen
De Loonsche Duynen beschikt daarvoor over uitgebreide les- en oefenfaciliteiten, waaronder een grote driving range om ballen weg te slaan. Je mag de oefenfaciliteiten gratis gebruiken!

Én goed om te weten: Iedereen kan bij ons op de kleine baan een ronde spelen. Dus ook als je nog geen officieel NGF-pasje hebt (met baanpermissie of handicap). Dus schroom niet en ga lekker oefenen op de golfbaan, kik hier voor de tarieven