GOLFEN VOOR HET GOEDE DOELUitnodiging!

Op vrijdag 6 september wordt op Golfpark De Loonsche Duynen de jaarlijkse VILLA PARDOES GOLFDAG weer georganiseerd. Wij nodigen uw onderneming van harte uit om met een flight aan deze dag deel te nemen en zo een bijdrage aan Villa Pardoes te leveren.

Het inschrijfgeld voor een flight (4 personen) bedraagt EUR 2.750,-, hetgeen de waarde van één onvergetelijke vakantieweek bij Villa Pardoes vertegenwoordigt. Met uw deelname maakt u dus een geweldige vakantiebeleving mogelijk voor een heel gezin. Een week van onschatbare waarde waarin onbetaalbare familieherinneringen gecreëerd worden.

Uiteraard kunt u een volledig verzorgd programma tegemoet zien. Vanaf 10:30 bent u van harte welkom, waarna de shotgun-start om 12:00 zal zijn. De wedstrijdvorm is Texas Scramble , met uiteindelijk één teamscore. De dag zal vanaf 17:00 worden afgesloten met een informele borrel en aansluitend walking dinner.

Inschrijven en daarmee uw flight reserveren kan online. Klik hier om in te schrijven.

Villa Pardoes biedt wekelijks 12 Nederlandse gezinnen met een ernstig ziek of zorgintensief kind een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken. Villa Pardoes draait om het hele gezin! 
 
Voor sponsormogelijkheden of andere vragen kunt u contact opnemen met Olaf Jungerius (ojungerius@villapardoes.nl of 06 - 51 953 414).

Wij hopen u op 6 september te mogen verwelkomen op deze sportieve gezellige dag en zien uw inschrijving graag tegemoet.

Locatie:

Golfpark De Loonsche Duynen
Veldstraat 6, 5176 NB De Moer (vlakbij Kaatsheuvel)
Tel. 0416 - 749 800