NGF Contributieverzekering, reis- en annuleringsverzekering→ Direct premie berekenen en verzekering afsluiten

Wij golfers zijn reislustige types. Niet alleen verkennen we met plezier al het moois dat de Nederlandse golfbanen te bieden hebben, ook spelen we graag en veel op buitenlandse banen. Golfweekendjes met vrienden, golfen met de kinderen op vakantie in Frankrijk, of met een collega op een buitenlandse zakenreis. Vaak nemen we onze gehele golfuitrusting mee, in de auto of het vliegtuig, soms huren we ter plekke een golfset.

We denken er niet graag over na, maar tijdens die reizen kan er veel mis gaan. Jij of je golfmaatje wordt ziek of raakt geblesseerd. Die mooie baan waar je zou golfen blijkt door weeromstandigheden dicht. Je golftas komt niet of te laat aan of hij wordt gestolen uit je auto. Allemaal onvoorziene omstandigheden, waar je van tevoren liever niet over nadenkt.

Ook je lidmaatschap van een golfclub kan anders lopen dan verwacht. Als je bijvoorbeeld een langere periode niet kan spelen door een blessure of ziekte.

Voor alle bovenstaande gevallen en meer kun je je nu, inclusief je gezinsleden, verzekeren via NGF-Verzekeringen. Voor iedereen die golft en in het bezit is van een NGF-nummer hebben we twee verzekeringen ontwikkeld: een doorlopende reis/annuleringsverzekering en een contributieverzekering.
 
Lees verder, klik hier.