STICHTING HANDICART

30-05-2023

Ik zal me eerst aan u voorstellen als uw nieuwe Handicart Clubconsul.
 
Mijn naam is Rob Rijsdijk, ik woon samen met Anna in Waalwijk en wij zijn sinds 2021 lid van de Loonsche Duynen.
Per 1 februari ben ik de clubconsul van de Stichting Handicart. Ik heb deze functie overgenomen van Anne Kerver die jarenlang de vertegenwoordiger van de Stichting Handicart is geweest.
 
Waar staat de Stichting Handicart voor?
  • Een Handicart houdt u in de baan.
  • Wanneer golfers niet meer in staat zijn zelfstandig 9 of 18 holes te lopen, bieden Handicarts een uitkomst. Met behulp van een Handicart kunnen Handicartpashouders blijven golfen.
  • Heeft u een Handicartpas nodig, bij de receptie liggen inschrijfformulieren. U kunt kiezen voor een permanente pas of een tijdelijke pas met een geldigheid van 100 dagen. Deze tijdelijke pas wordt  gebruikt voor spelers die herstellen van een blessure.
Dankzij de steun van de vele donateurs, pashouders en inkomsten uit activiteiten is het mogelijk dat de Stichting Handicart haar werk kan doen. Op 109 banen in Nederland staan er 824 Handicarts, daarnaast heeft Stichting Handicart met 59 banen, waaronder De Loonsche Duynen, een huurovereenkomst gesloten. Op die banen huurt de stichting nog eens 341 golfbuggy’s.
 
Handicart wedstrijd
Om zo veel mogelijk geld voor de Stichting Handicart bijeen te brengen, organiseert de Golf club De Loonsche Duynen op 24 juni 2023 de jaarlijkse Handicartwedstrijd
Inschrijfgeld voor deze 18 holes wedstrijd bedraagt voor leden EUR 15,- en voor niet-leden EUR 35,-.
HGE stelt deze dag de baan beschikbaar zonder er  speelrecht voor te vragen, zodoende komt het inschrijfgeld geheel ten gunste van de Stichting Handicart.
  • De wedstrijdvorm is 4-bal Texas scramble.
  • De shotgun wedstrijd start om 10:30.
  • De wedstrijd staat open voor leden, niet-leden en introducees.
Schrijft u zich ook in? Individueel, als koppel of als team? Stuur een e-mail naar wedstrijdcommissie@golfparkdeloonscheduynen.nl
 
Keep Golfers Rolling!
 
Rob Rijsdijk

STICHTING HANDICART

« Terug