VERSLAGEN HANDICART WEDSTRIJD 2023

27-06-2023

We ontvingen 2 verslagen dit keer! Het eerste verslag van de winnaars, geschreven door Debbie Kooij, vind je hieronder. Het tweede verslag is van het team dat 2e werd deze dag. Het is geschreven door Kim Engels en je vindt het onder het eerste verslag.

Verslag winnend team, door Debbie Kooij (namens het hele team)

Het was een prachtige dag! Op een nieuwe baan (althans voor ondergetekende) heerlijk weer, en een zeer warm welkom. Leuk ook om voor het eerst met mijn broer een wedstrijd te lopen. Een dag nadat we mijn vaders sterfdag hadden herdacht. Hij had het wel super gevonden, zoon en dochter samen op pad.

Hoe leuk is ook een wedstrijd op een vreemde baan en voor een goed doel want de handicart is natuurlijk voor velen een uitkomst. Er was best ruimte voor nog meer deelnemers (we zullen reclame maken op onze club 😊). Omdat we zo rustig konden lopen, hadden we alle tijd om na te denken over ons baanmanagement. Dat is wel goed gekomen. Twee eagles is natuurlijk een heerlijk gevoel. We hadden wel geluk met de longhitters in ons team, als je dan alle risico kunt nemen in een scramble, dan loont dat zich soms.

Na de wedstrijd nog eens verwend met borrel en haring. Hoe toepasselijk… de favorieten van mijn vader!

Namens mijn team wil ik iedereen hartelijk danken voor de heerlijke dag: De organisatie van deze mooie dag, de sponsoren voor de traktatie en de leuke prijzen en we kunnen natuurlijk niet anders dan uitkijken naar volgend jaar. Dan zullen we de mooie trofee komen verdedigen.

Verslag team dat 2e werd, door Kim Engels

Aan mij de eer om een stukje te schrijven over de Handicart wedstrijd die zaterdag 24 juni werd gehouden op de Loonsche Duynen. 

Na een paar tropische dagen was het deze dag gelukkig net iets minder warm en daarom prachtig weer om een rondje golf te spelen. Niet eerder had een van ons Texas Scramble gespeeld. Natuurlijk wel eens van gehoord, dus nog maar eens goed in deze spelvorm verdiept. We hadden ons ingeschreven met een team, waarvan we dachten dat het elkaar goed zou aanvullen. Niks bleek minder waar! Op momenten dat het bij de een wat minder loopt, heb je nog altijd een paar extra kansen! Superleuk en erg motiverend om er op die manier iets moois van te maken met je team. 

Wat waren we toch verrast op het moment dat we ineens uit het niets onze namen hoorden tijdens de prijsuitreiking! Er mogen uit ons team ook nog eens 2 afgevaardigden naar de halve finale Handicart in september! Een leuke uitdaging, waar we natuurlijk ons uiterste best gaan doen om de Loonsche Duynen zo hoog mogelijk te laten eindigen. 

Bij deze wil ik de organisatie bedanken voor het mogelijk maken van deze wedstrijd met een goed gekoppeld doel. En als laatste wil ik mijn team (Marcel, Marten en Zhen Mei) bedanken voor de zeer geslaagde dag en hopelijk kunnen we het nog een keertje over doen!
 
Kim Engels

Klik hier voor de gezellige foto's.
VERSLAGEN HANDICART WEDSTRIJD 2023

« Terug