Sinterklaas- wedstrijd

28-11-2023

Sinterklaaswedstrijd vol pakjes voor de Ladies van Golfclub De Loonsche Duynen.

Op 28 november hebben wij onder fantastische weersomstandigheden en met een iets mindere baanconditie de Sinterklaaswedstrijd van de Ladies gespeeld. Met 32 dames in de natte baan, werd onder een stralende zon een speciale aggregaat variant gespeeld met een gekleurde bal als toevoeging. Hiermee konden dubbele punten voor het team gescoord worden, dus was het belangrijk de bal niet te verliezen! 

Deze wedstrijdvorm kostte wel wat veel tijd bleek gedurende de ronde, maar omdat het zo’n onverwacht heerlijk golfweer was namen de dames dat voor lief! Terug in het clubhuis stonden de tafels al gezellig voor ons klaar op ‘het podium’ en hoefden we niet lang te wachten op de heerlijke soepjes met knapperig stokbrood. De dames lieten het zich goed smaken!

Na de soep was het tijd voor de prijsuitreiking van de wedstrijd. Zoals je van een echte Sinterklaaswedstrijd kunt verwachten, vielen alle dames in de prijzen. Tonny had een keur aan surprises verzameld voor de dames en iedereen mocht haar ‘prijs’  zelf uit de grabbeltas pakken! Tenslotte had de Sint voor alle deelneemsters ook nog een heerlijke speculaasstaaf meegebracht zodat niemand met lege handen naar huis is gegaan.

Petra heeft een paar leuke sfeerfoto’s gemaakt.

De maand december sluiten we op 19 december af met de Kerstwedstrijd, waarvoor nog maar een paar plaatsen vrij zijn! Schrijf je dus nog snel in voor deze gezellige golfwedstrijd met de Ladies op dinsdag!

Deze maand kun je op 5 en 12 december nog zonder inschrijving inlopen op dinsdagochtend, maar zoals al eerder aangekondigd, dient er vanaf het nieuwe jaar (vanaf 2 januari) ook ingeschreven te worden voor de Winterinloop

Tot dinsdag!
Lenie | Marielle | Petra | Tonny | Patricia 





Sinterklaas- wedstrijd

« Terug