OPENING EERSTE HOLES

04-07-2023
 
Op 30 juni vond de opening plaats van de eerste 5 holes op de kleine golfbaan van De Loonsche Duynen in De Moer (Kaatsheuvel). Nadat de eerste flight met Bruno Steensels, Hans Schaap en Paul van den Hout de eerste slagen hadden gemaakt, kregen beginnende golfers en leden van de Golfclub de gelegenheid om de holes te spelen.
 
Geen golfervaring nodig
Een rondje spelen op de kleine golfbaan is een mooie manier om samen met familie en vrienden kennis te maken met het golfspel, je hebt geen golfervaring of handicap nodig.
 
Voor beginnende golfers zijn deze holes een aanwinst. De korte holes bieden de perfecte gelegenheid om het golfspel onder de knie te krijgen voordat ze zich wagen aan de uitdagende 18-holes (grote) golfbaan. Voor gevorderde spelers zijn de holes ideaal om hun korte spel te oefenen.
 
Feestelijke opening najaar 2023
De kleine golfbaan is nog niet helemaal klaar. De verwachting is dat in het najaar de laatste 4 holes worden opgeleverd waarna er een feestelijke, officiële opening is gepland.
 
Welkom
Vanaf nu is iedereen is meer dan welkom om de eerste 5 holes van de kleine baan te komen spelen: je hoeft geen lid te zijn van De Loonsche Duynen.



OPENING EERSTE HOLES

« Terug