Old Grand Dad - Zomer 2022

25-07-2022

Hallo sportieve opa's,
 
De OGD wedstrijd op 4 juli was super gezellig met 24 deelnemers en prachtig weer en prima eten. Winnaar was Miel van Hutten met 37 stablefort punten. Ondanks het feit dat hij een whiskey liefhebber is heeft hij de aan hem geschonken prijs - een fles single malt Ierse whiskey - besloten in zijn geheel uit te schenken aan alle aanwezige deelnemers.

De volgende wedstrijd is alweer snel: 1 augustus, start om 13.00 uur.
De inschrijving is open!!! Hopelijk zijn er weer veel inschrijvingen (max 40 personen) en boekt iedereen zo snel mogelijk. Bij rondvraag is gebleken dat de daghap de beste opties is wat het eten betreft. Laat even weten of je aan de daghap wilt deelnemen waarover later meer info! Kleding is casual.

Verder heeft op dinsdag 12 juli de regio wedstrijd plaatsgevonden op Prise d' Eau met 5 collega leden van onze Old Grand Dad deelnemers. Mari van Spijk heeft daar een mooie 2e plaats veoverd! Gefeliciteerd!

Klik hier voor de foto's (volgt).

Zie hieronder het verslag van Mari over deze wedstrijd met ook mooi weer!

Afgelopen dinsdag (12-7) vertrokken we met een 5-mans delegatie van De Loonsche Duynen naar Prise d' Eau in Tilburg om de strijd aan te gaan met afgevaardigden van 17 andere golfclubs uit regio Centrum Zuid. Naast consul Louis Slaats waren dat Paul vd Hout, Theo van Hoorn, Miel van Hutten en ikzelf. Slechts de beste 10 van de dag mochten door naar de landelijke finale, welke 9 augustus a.s. gehouden wordt op golfbaan Crayestein in Dordrecht.

Nadat Regio Consul, de heer Jacques Remmen een welkomst woordje had gesproken en iedereen succes wenste, vertrokken we naar onze 1e hole. We speelden op De Blaak en De Sijsten. Direct bij het begin (hole 4) ging het bijna mis. De bal belandde in de bunker. Gelukkig haalde ik toch nog 1 puntje. De greens waren erg snel. Vanaf daar begon het te lopen. Op hole 9 had ik al 15 punten bij elkaar gesprokkeld, mede dankzij diverse driepunters.

Toen door naar de altijd lastige bosbaan De Sijsten, met veel hoge bomen. Ook daar liep ik steady, waaronder 3 driepunters en helaas 1 streep. In totaal 16 punten. Dan de laatste loodjes, hole 1-3 van De Blaak. Mijn flightgenoten speelden wisselend en hadden de moed al eerder opgegeven. Ook daar bleef mijn score in stand. 2 degelijke tweepunters en op hole 3 zelfs een driepunter. 22 punten op De Blaak samen met de 16 van De Sijsten een mooi i totaal van 38 punten. De hoop op een plaats in de landelijke finale werd bij de prijsuitreiking bevestigd. Een keurige 2e plaats. De 1e prijs was voor een speler (de heer Van Oudheusden) van Almkreek met 40 punten. Baas boven baas.

Ook Miel van Hutten plaatste zich keurig met 33 punten voor de landelijke finale om de eer van De Loonsche Duynen hoog te houden. We gaan 't zien 9 augustus a.s.

Mari van Spijk
Old Grand Dad - Zomer 2022

« Terug