Old Grand Dad, verslag oktober II

15-10-2024

Door Fred Huijsmans

Maandag 7 oktober, de laatste Old Grand Dad-wedstrijd van dit jaar.

Ik stond goed in het klassement dus zat er net wat meer spanning op dan normaal gesproken. Ik speelde in een flight met Miel van Hutten en Theo Vughts dus gezellig zou het in ieder geval worden, heel belangrijk!

Na 3 holes stonden er pas 2 punten op de kaart, maar vanaf dat moment ging het lopen met een birdie op hole 5 als hoogtepunt. Uiteindelijk stonden er 35 stableford punten op de kaart, een prima ronde waar je trots op mag zijn. Maar was het genoeg ...?

Eerst gezellig wat drinken met elkaar en dan aan tafel voor het diner. En dat alles onder begeleiding van het shantykoor 'Het Lopend Tuygh', kortom een gezellige boel ... en, nadat Louis Slaats de prijzen uitreikt aan de dagwinnaar en de stand na 2 van de 6 wedstrijden, is het tijd voor de nieuwe voorzitter Miel van Hutten om de Toon Geurts wisseltrofee uit te reiken.

Spanning alom en dan kijkt Miel je aan en roept je naam, wat een verrassing!! Met een trots gevoel neem ik de schitterende trofee over van Miel en kijk ik terug op een leuke, gezellige en spannende competitie!!

Louis, heel erg bedankt voor de op en top organisatie en Miel, heel veel succes en plezier als de nieuwe voorzitter van de Old Grand Dad!!!

Klik hier voor het verslag van Ed en klik hier voor alle foto's.
Old Grand Dad, verslag oktober II

« Terug