Old Grand Dad, verslag oktober I

13-10-2024

Door Ed van den Hout

Mij is gevraagd wat te schrijven over de laatste wedstrijd van Old Grand Dad die we gespeeld hebben op maandag 7 oktober jongstleden. Er deden 36 spelers mee, wat een super opkomst was!
 
Ik had een fijne flight samen met Ton van der Steen en Hans Vermeulen en het was heerlijk golfweer met zon en zo'n 20 graden.
Het was de dag dat onze Louis afscheid nam als consul en dat zijn functie overgenomen werd door Miel. Louis en ook Hennie, namens mij en alle andere deelnemers, bedankt voor alle jaren van goede zorgen, gezelligheid en toewijding!
 
We mochten op hole 10 beginnen en ik had bij de turn 23 punten dus dat beloofde wat! Twee strepen op de tweede negen holes zorgden ervoor dat die score niet geëvenaard kon worden, maar toch nog 17 punten, totaal kwam ik dus uit op 40 Stableford punten. Bij de prijsuitreiking goede hoop maar ook Kees van Tilborg bleek eenzelfde goede score behaald te hebben met zelfs ook 23 punten op de 2de 9, maar uiteindelijk waren mijn laatste 6 holes iets beter. Pfffff, was dus echt nipt!!
 
Fred Huijsman was de overall winnaar van de Old Grand Dad trofee. Fred van harte gefeliciteerd!!

Na het heerlijke 3-gangen diner konden we, volgens traditie, de whisky uitdelen en een mooie gezellige dag afsluiten.
 
Nogmaals enorm bedankt, Louis en heel veel sterkte samen met Hennie.

Iedereen tot volgend jaar met weer vele gezellige Old Grand Dad dagen!
 
Met sportieve groet,
Ed van den Hout

Klik hier voor alle foto's en klik hier voor het verslag van Fred.
Old Grand Dad, verslag oktober I

« Terug