OLD GRAND DAD - Juni 2023

12-06-2023

Prachtig golfweer! De baan lag er mooi bij, de greens waren snel en met een lopend windje waren er geen excuses voor een slecht spel. Dus, onze 25 deelnemers hadden het naar hun zin en dat was te zien aan de hoge scores. 

De dagwinnaars waren:
  1. Gerrit Sars
  2. Gerrit van der Meer
  3. Rob Rijsdijk
Weer 3 nieuwe opa’s hebben zich gemeld en hebben direct met de wedstrijd meegedaan en komen zeker de volgende keer terug om weer deel te nemen.

Op hole 19 was het een gezellige boel op het terras en zag je de koppies, armpjes en beentjes steeds  bruiner worden. Bijna iedereen was aanwezig voor de daghap waarbij men een keuze had uit 3 gerechten: vlees, vis of pasta. Ook nam iedereen deel aan het wijnarrangement bij de daghap zodat het ook binnen erg gezellig werd. De daghap was prima bereid en de service uitstekend.

Tijdens de daghap presenteerde Judith van Berkel van de gemeente Tilburg het goede doelen beleid van de gemeente en stelde een aantal projecten voor waar de Old Grand Dad organisatie aan kon bijdragen. De projecten, speciaal voor Old Grand Dad gericht op het faciliteren van de sportuitoefening voor de gehandicapte jeugd, spraken de opa’s erg aan en we gaan ons inzetten om een of meerdere projecten gefinancierd te krijgen.

Al bij al een zeer geslaagde dag en uitkijkend naar de volgende Old Grand Dad dag op maandag op 3 juli a.s.

Nieuwe opa’s zijn uiteraard van harte welkom!

Louis Slaats
Clubconsul Old Grand Dad
06 - 53 106 000 mobiel






 
OLD GRAND DAD - Juni 2023

« Terug