Korting voor leden van de golfclub

30-11-2023

Terug naar de oude regeling:

Voor leden van Golfclub De Loonsche Duynen geldt vanaf 1 januari 2024 weer de oude korting- en bonusregeling:
  • Bij elke storting van EUR 100 of meer op de horecapas wordt 5% van het gestorte bedrag bijgeboekt.
  • Korting van 25% op de kosten van de driving range ballen.
  • Korting geldt alleen voor leden van Golfclub De Loonsche Duynen én op Golfpark De Loonsche Duynen. 
Dit lijkt misschien flauw, want we hebben een tijdje een hogere korting gegeven. Maar nu er steeds meer golfers op het golfpark golfen die geen lid zijn van de golfclub, vinden we het niet terecht dat sommigen korting krijgen en anderen niet. Dus we hebben de percentages teruggebracht naar wat contractueel is afgesproken, om het verschil tussen de verschillende golfers iets kleiner te maken. 

Als je geen recht meer hebt op korting:

Horecapas
Het gebruik van een horecapas heeft voor golfers die geen clubvoordeel krijgen (bonusstorting) weinig toegevoegde waarde. Zij kunnen immers ook met pin betalen.
 
Ballenpas
De korting op de driving range ballen is momenteel gekoppeld aan de uitgegeven ballenpas. Het inruilen van de pas-met korting voor een pas-zonder korting is erg omslachtig, en het is niet gegarandeerd dat golfers dit doen. Voor nu accepteren we dan ook dat golfers hun oude pas gebruiken en nog korting krijgen terwijl ze daar contractueel geen recht op hebben. We zijn in gesprek met leveranciers van ballenmachines over het gebruik van pasjes en het verbeteren van het betaalgemak in het algemeen.
 
Korting voor leden van de golfclub

« Terug