OLD GRAND DAG 1 september 2024

08-09-2024

Door Berry van Veldhoven

We schrijven 1 september, de warmste 1 september ooit gemeten.

En dat hebben we gevoeld ook op deze Old Grand Dad dag!
 
De scorekaart kreeg ik van Louis. Ik mocht om 13.08 uur samen met Mari van Spijk en John van Riel de baan in.
 
Ik had een dag eerder, tijdens de regenboogwedstrijd, een heel goede ronde gelopen, dus wie weet …
 
Wij startten alle 3 met een bogey, ik dacht: het begin is oké. De eerste 9 verliepen echt lekker en sloot ik dan ook af met 20 pnt. Op de tweede 9 ging het ondanks de hitte lekker door en er kwamen nog 18 pnt bij zodat ik de ronde afsloot met 38 pnt. 
 
Toen we op hole 18 aankwamen ging Mari even zitten. John en ik zagen dat hij niet in orde was. John pakte gelijk de telefoon en belde Paul, die voor ons liep, om hem te vragen of hij deze kant op wilde komen. Hij kwam direct in een buggy samen met de steward deze kant op. Terwijl John nog aan de telefoon zat met Paul ging het echt niet goed met Mari. Dus besloten we 112 te bellen. Kort hierna kwam Maarten de Wit erbij, en de ambulance was er ook snel.
 
Wij wensen Mari en zijn partner veel sterkte en beterschap. Hopelijk zien we Mari weer snel op de baan. 
 
Nu weer tot de orde van de dag: de meesten van ons doken gelijk onder de douche. Dat is wel prettig na zo’n dag. Eenmaal aan tafel met een heerlijk glas bier of wat anders, en voor we over gingen tot de daghap, sprak Louis ons toe over zijn gezondheid. Dit was helaas niet zo’n mooi bericht. Louis, veel beterschap en sterkte gewenst, ook voor jouw Hennie.
 
Aansluitend deelde Louis mee dat Miel van Hutten zijn taak over gaat nemen en ik weet zeker dat het nieuwe opperhoofd dat goed op gaat pakken.
 
Louis ging daarna over tot de prijsuitreiking en het bleek dat ik de eerste was geworden. Dus moest ik de whisky inschenken en uitdelen.  We waren met 17 man, dus in alle glazen een bietje … En daarna, voor degenen die wilden, nog een bietje. 
 
Het eten werd opgediend en we hebben allemaal lekker gegeten en nog gezellig nagepraat.
 
Allemaal bedankt voor de leuke dag (met een klein smetje) en tot maandag 7 oktober, want dan wordt de laatste OGD gespeeld van 2024. 

Overigens heeft Louis voor die laatste OGD dag weer het shantykoor van Jan Ooijen weten te contracteren, dus dat wordt vast een leuke afsluiting van OGD 2024!

Nu voor Louis nog 1 belangrijke taak: zorg voor mooi weer, maar dat is jou bijna altijd nog gelukt. 
 
Met vriendelijke golfgroet,🏌🏿‍♂️🏌🏿‍♂️🏌🏿‍♂️🏌🏿‍♂️
Berry van Veldhoven

(klik hier voor de standen)

OLD GRAND DAG 1 september 2024

« Terug