Afsluiting 30 jaar Golfclub

27-08-2024

Lustrum 2024: de prijsuitreiking

De afsluiting van het Lustrumjaar, het 30-jarig bestaan van onze golfclub, zal plaatsvinden tijdens de Presidentscup op 28 september.

De prijswinnaars van de fotowedstrijd en de winnaars van deelname aan de Lustrum wedstrijden zullen worden bekendgemaakt!

Mooie prijzen worden uitgereikt met als hoofdprijs een golfweekend voor 2 personen.

Maar het is nog niet zover want je kunt nog steeds kansen creëren om te winnen door foto’s in te sturen. Ook zijn er nog een paar gezellige Lustrum wedstrijden waaraan je nog mee kunt doen.

De Lustrumwedstrijden die nog gespeeld gaan worden zijn:
  • Regenboogwedstrijd 1 september
  • Goede doelen wedstrijd 10 september
  • Presidentscup 28 september
Iedereen ... of je nu 20 tikken of 200 tikken hebt, is van harte welkom om in te schrijven.

Iedere keer dat je meedoet met een Lustrum wedstrijd gaat je naam in een grote ton. Tijdens de Presidentscup worden uit deze ton een aantal namen getrokken die dan een prijs verdienen.

De hoofdprijs is een golfweekend voor 2 personen inclusief hotelovernachting. De moeite waard dus om mee te doen.

De fotowedstrijd:
Iedereen die lid is van onze club kan gedurende het hele jaar meedoen met de fotowedstrijd. Of je nu lang of kort lid bent … je bent automatisch deelnemer met een kans om een golfweekend voor 2 personen te winnen inclusief hotel. Iedereen kan het, foto’s maken met een camera of I-phone en opsturen naar: fotowedstrijd30@golfclubdeloonscheduynen.nl.

De foto’s moeten wel iets te maken hebben met het Lustrum van de club. Wees dus creatief, maak duidelijke foto’s ... doe mee!

Namens de Lustrum commissie,
Jan van Merode
0610760445
Afsluiting 30 jaar Golfclub

« Terug