ACCO - JUNI 2024

23-05-2024

Zaterdag 8 juni:
Het familietoernooi is een jaarlijks terugkerend evenement. Wat is er nou mooier dan golfen met je neef, nicht, zoon of dochter? Of misschien wel met je kleinzoon of -dochter? Alle generaties van een club samen op één dag, dat gebeurt bijna nooit. Samen met een familielid (we zijn heel ruimdenkend wat familie is!) kan er inschreven worden als team van twee personen. De wedstrijdvorm is fourball, dus per hole geldt de hoogste stableford score van jouw team van 2. Voor familie die geen lid is, rekent de baan het introductietarief als greenfee.

Organisatie: Thomas Arts
 
En vrijdagmiddag 14 juni:
Inmiddels de 3e Vrijdagmiddagronde. Heb je zin om 9 holes "Texas Scramble" te spelen en de week af te sluiten of het weekend in te luiden, schrijf je dan in. Gasten kunnen ook meespelen. Inschrijven via de website met een mogelijke start op hole 1 of op hole 10. Voor een bitterbal wordt gezorgd en de ervaring leert dat het vaak nog lang gezellig blijft!

Organisatie: Danny Harreman

3e Maandbeker 16 juni:
Maandbeker in Categorie 1 en 2. Natuurlijk doe je hier aan mee!

Organisatie: Anne-Marie van Riel en Felix van Heesbeen

Woensdag 26 en zaterdag 29 juni zijn de beide feestelijke Lustrumwedstrijden.
Nadere info is te vinden in de Lustrumnieuws-rubriek onder het kopje Golfclub op de website. Deelnemers krijgen ook van te voren meer specifieke informatie ten aanzien van de invulling van de dag, betalingsverzoek, etc.
 
Alle deelnemers aan de Matchplay Kampioenschappen 2024 zijn door Esther Schagen aangeschreven met duidelijke instructies en verzoeken.

Veel plezier!
ACCO - JUNI 2024

« Terug