ACCO - APRIL 2024

26-03-2024

Na een druk bezochte Openingswedstrijd op 24 maart is het wedstrijdseizoen officieel ☀️geopend en natuurlijk het Lustrumjaar. De eerste lustrumprijzen zijn uitgereikt... Er komen nog meer wedstrijden gedurende het jaar met een lustrum-tintje en een kans om een unieke lustrumprijs te winnen.  
 
Deze maand zijn er maar liefst 5 wedstrijden, dus voldoende keuze en 'voor elk wat wils’! Ben je nieuw lid of volg je de Clubtraining maar heb je niet eerder meegespeeld? Doe mee en geniet en leer nieuwe mensen/golfmaten kennen.
  • Maandag 1 april (geen grap!) 2e Paasdag:
    Paaswedstrijd met de (non-qualifying) spelvorm 'Texas Scramble’, waarin je in teams van 4 telkens vanaf de beste bal verder slaat.
    Organisatie: Niek de Jong/Felix van Heesbeen
     
  • Zondag 7 april
    Spelvorm ‘Amerikaantje' (non-qualifying). In flights van 3 speel je tegen je flightgenoten om zo per hole punten te winnen.
    Organisatie: Niek de Jong/Danny Harreman
     
  • Vrijdagmiddag 12 april:
    De ‘vrijdagmiddag ronde’ (voorheen BBB: Beers, Bites & Birdies) van 9 holes, waarbij je ook gasten kunt uitnodigen en na afloop kunt borrelen, eten etc. 
    Organisator: Danny Harreman
     
  • Zondag 14 april:
    De eerste Maandbeker van het seizoen. Individuele stableford/strokeplay wedstrijd. Per dag zijn er prijzen. Er wordt een klassement bijgehouden over de totaal 7 wedstrijden (van april t/m oktober) waarbij de beste 4 resultaten tellen. De categorie (1 of 2) waar je de 1ste wedstrijd in speelt is de categorie waar je de rest van de wedstrijden in speelt (zo nodig kan de wedstrijdleiding de inschrijving in de juiste categorie regelen).
    Organisatie: Martha Wijten/Anne-Marie van Riel
     
  • Zaterdag 27 april:
    Oranjewedstrijd:  Dit is een unieke en gezellige wedstrijd met o.a. kans op het winnen van de felbegeerde oranje jasjes voor zowel Dames als Heren. Tevens maakt men kans op de teamprijs en wie wordt de best verklede dame/heer? Voor deze 18 holes wedstrijd zijn geen speelrecht tikken verschuldigd. Het is mogelijk om je samen met max. één medespeler op te geven. De organisatie deelt de flights in. Na ontvangst met koffie en lekkernij zal er een Shotgun start zijn om 10.30 uur. Na afloop van de wedstrijd is er een heerlijk buffet . De kosten voor deze complete dag incl. koffie e.d., drankje in de baan en buffet zijn EUR 35 (alleen 18 holes spelen is mogelijk). Inschrijving vanaf 1 april. Meer informatie met o.a. startlijst en betaalverzoek volgt t.z.t.
    Organisatie: Petra van Hutten, Tonny van der Steen en Felix van Heesbeen.
Tot snel!
 
Namens de ACCO,
Met sportieve groet,

Felix van Heesbeen 
acco@golfclubdeloonscheduynen.nl
M 06 - 51 543 776
ACCO - APRIL 2024

« Terug