ACCO - JULI 2024

30-06-2024

Doe je mee? Hieronder het overzicht:

Zaterdag 7 en zondag 8 juli 
Strokeplay kampioenschap / Bordwedstrijd
Strokeplay kampioenschap over 2 x 18 holes op zaterdag en op zondag - je dient beide rondes te lopen. Je hoeft je alleen maar voor de zaterdagronde in te schrijven - de wedstrijdleiding zet alle deelnemers in de zondagronde. Kampioen worden de dame en heer die de laagste bruto score hebben over de 2 ronden.  
Er is ook een nettoprijs voor de dame en heer die de laagste netto score hebben (d.w.z. bruto slagen - playing handicap). Om mee te dingen naar de nettoprijs dient de betreffende deelnemer in de 12 maanden voorafgaand aan de wedstrijd tenminste 3 qualifying kaarten te hebben gelopen waarvan tenminste 2 in een qualifying wedstrijd bij Golfclub De Loonsche Duynen. Voor deelnemers die in het lopende kalenderjaar lid zijn geworden van De Loonsche Duynen mogen de kaarten ook zijn gelopen in qualifying wedstrijden bij hun vorige club. Desgevraagd moet het nieuwe lid dit aantonen. In niet voorziene gevallen beslist de wedstrijdleiding. 

Organisatie: Niek de Jong en Felix van Heesbeen

Zondag 21 juli 
Partner Duo wedstrijd
Gezellige Chapman foursome wedstrijd waarvoor je je kunt inschrijven met je/een partner. Flightindeling is in handen van de wedstrijdleiding.

Organisatie: Patricia van den Hout en Christa Roeling

Zondag 28 juli 
Maandbeker 4 Categorie 1 en 2
Voor iedereen toegankelijk, leuk en uitdagend!

Organisatie: Danny Harreman en Martha Wijten

Zondag 18 augustus
Foursome Wedstrijd 
Dit is een officiële wedstrijd waarbij de winnaars vereeuwigd worden op het bord in de ontvangsthal in het clubhuis.
Het is een strokeplaywedstrijd die in twee rondes van 18 holes op één dag gespeeld wordt. We spelen in teamverband met 2 personen vanaf de gele tee voor de heren en vanaf de rode tee voor de dames. De spelers slaan om de beurt dezelfde bal, vanaf de tee tot en met het uitholen. De winnaar is degene die het minste aantal bruto slagen heeft behaald. Er is tevens een prijs voor de beste netto score met 100% handicapverrekening. 
Zet deze datum alvast in je agenda en schrijf in.

Organisatie: Jeroen van Hoorn en Richard Rijnja

Zondag 25 augustus
Maanbeker 5 Categorie 1 en 2

Organisatie: Annemarie van Riel en Esther Schagen / ondersteuning Marcel van Vuurst.
ACCO - JULI 2024

« Terug