SLOTDAG HEERENDAG

13-11-2023

Anders dan vorig jaar, toen het prima weer was, werd deze slotdag geteisterd door bakken regen van begin tot eind. De baan had op sommige momenten iets weg van de Biesbosch in vroeger tijd toen eb en vloed nog tweemaal daags het landschap aldaar vorm gaven.

Ondanks het slechte (voorspelde) weer was er toch een flinke opkomst en na het opdrogen/douchen/omkleden was het weer erg gezellig tijdens de borrel en het aansluitende driegangendiner, dat prima smaakte en er dan ook goed inging bij de hongerige opgedroogde golfers.

Traditioneel worden tijdens het diner de diverse prijzen uitgereikt die te verdienen zijn gedurende het jaarlijkse golfseizoen. De organisatie van de Heerendag maakt bewonderenswaardig veel moeite van de diverse speelvormen en onderlinge competities, waarvoor mijn oprechte respect. 

Niet helemaal onverwacht, gezien de eerder gepubliceerde tussenstanden, mocht ik de prijs "Kampioen ECLETIC" in ontvangst nemen. Tot mijn oprechte verbazing viel ik daarna nog een tweede keer in de prijzen als "Golfer van het Jaar" van deze Heerendag.

Als golfer met een van hoogste handicaps van deze Heerendag is dit zowel een verrassing als een bovenmaatse opsteker. Nadat ik vorig jaar steeds 9 holes meespeelde, ben ik dit jaar 18 holes gaan meedoen. Dit heeft mijn spel (en handicap) flink vooruit geholpen mede dankzij de goed bedoelde aanwijzingen van mijn diverse flightgenoten.

Nogmaals wil ik iedereen, organisatie en medespelers, enorm bedanken voor de gezelligheid en sfeer van de Heerendag en hoop nog vele jaren hieraan te mogen deelnemen. 

Met vriendelijke groet en veel golfplezier! 
Wim van Wijngaarden

Klik hier voor alle foto's.
 
SLOTDAG HEERENDAG

« Terug