FOURSOME WEDSTRIJD

08-09-2024

Door Ed van den Hout

Zondag 18 augustus was het weer zover, na vorig jaar niet gespeeld te zijn, de 2 x 18 holes Foursome Strokeplay wedstrijd!

De wedstrijdleiding was in handen van Richard en Jeroen die ervoor gezorgd hebben dat deze wedstrijd dit jaar wel weer door kon gaan. Het weer was fantastisch , dus dat kon geen smoes worden.

Er deden 20 koppels mee, onder wie ook de kampioenen van de laatste keer, Richard en Menno. Wij werden, Jeroen en Ed, aan dit sterke dubbel gekoppeld als laatste flight. De 1e ronde ging redelijk voorspoedig voor ons in 86 slagen waarmee we bovenaan stonden, als 2e waren het Danny en Rob met 90 slagen en als 3e Richard en Menno met 91 slagen.

Na een korte lunch gingen we voor de 2e ronde de baan in.

Na enkele fouten gemaakt te hebben kwamen wij binnen met een score van 88 slagen, totaal 174 slagen, dus zaten we in spanning wat de andere kanshebbers voor scores hadden. We wisten dat Richard en Menno hun titel niet hadden kunnen prolongeren want die konden we de hele wedstrijd in de gaten houden, zij kwamen binnen met in totaal 91+86 =177 slagen.

Bij de prijsuitreiking bleken Mari van Ee en Anton Bosch een heel goede 2e ronde te hebben gelopen van 84 slagen, maar gelukkig voor ons hadden ze de 1e ronde een score van 92 laten noteren dus totaal 176 slagen, wat een goede 2e plek opleverde in de einduitslag, gefeliciteerd!!! Als 3e waren onze flightgenoten Richard en Menno geëindigd, ook proficiat!!!

Al met al een heel geslaagde dag en nogmaals bedankt aan de dames van Richard en Jeroen die veel werk van de mannen hadden overgenomen.

Zeker tot volgend jaar, Ed.

Winnaars (bruto) Jeroen van Hoorn en Ed van den Hout:


2e prijs (bruto) Anton Bosch en Mari van Ee:


Winnaars (netto) Ria Rijnja en Esther Schagen:



 
FOURSOME WEDSTRIJD

« Terug