Champions Trophy 2022

12-11-2022

Door Jeroen Michels

Beste leden van golfpark De Loonsche Duynen,
 
Als winnaar van de Strokeplay Kampioenschappen mocht ik meedoen aan de Champions Trophy 2022. Net als alle andere winnaars en runners-up van de diverse wedstrijden van afgelopen seizoen.  27 spelers en speelsters hadden zich aangemeld voor deze afsluitende seizoens wedstrijd over 18 holes strokeplay. 
 
Het was een heerlijke golfdag en de baan lag er prima bij. Met het plaatsen door de baan zou er dus wel eens goed gescoord kunnen gaan worden, dacht ik. Maar helaas, door een aantal foutjes ( lees; strafslagen )  kwam ik met 84 slagen helaas niet aan de score die ik graag zou willen, maar ja dat is golf zeggen we dan.
 
Het bleek achteraf wel voldoende voor de titel en dus de Champions Trophy met eeuwige roem en eer. Daar ben ik als nieuwkomer van de club dit jaar toch wel trots op. 
 
Mijn dank gaat uit naar alle leden van De Loonsche Duynen en alle vrijwilligers van de Wedstrijd Commissie die het afgelopen seizoen weer een mooie leuke wedstrijd kalender voor ons in elkaar gezet hebben. Ik hoop dat we volgend seizoen ook weer mooie wedstrijden mogen spelen met en tegen elkaar.  Ik ga in ieder geval meer rondjes kopen zodat ik vaker mee kan doen zonder aan mijn tikken te hoeven denken, u toch ook!? 
 
Iedereen een heel goed winterseizoen en tot snel weer op of rond de baan.
 
Met sportieve groet,

Jeroen Michels

Klik hier voor de foto's.
Champions Trophy 2022

« Terug