Bedrijfsledendagen 2023Ook in 2023 gaan we Gewoon Gezellig door met de Bedrijfsledendagen voor onze – meer dan 60! - Bedrijfsleden van De Loonsche Duynen én Almkreek ... Gewoon gezellig een middagje ontspannen buiten kantoor, even een frisse neus halen en op hetzelfde moment lekker sportief bezig zijn én zakelijk netwerken met je eigen gasten én met bekende en nieuwe ondernemers uit de regio.

Edwin en Valerie hebben met een aantal leden samen gezeten om te kijken wat een toegevoegde waarde is voor deze dagen. Daaruit kwam naar voren: netwerken. Daarom gaan we dit jaar per evenement Bedrijfsleden uitnodigen om iets te vertellen over het bedrijf dat ze hebben en/of waar ze voor werken én over henzelf. Dit kan tijdens een ontbijt-, lunch- of dinersessie. Verder wordt per keer bekeken, afhankelijk van het programma, of we 9 óf 18 holes spelen. Dit jaar wordt aan de wedstrijden een competitie-element gehangen: de scores worden per wedstrijd genoteerd wat aan het eind van het jaar zal leiden tot een overall winnaar met een grote beker.

Hieronder een overzicht van de data in 2023. Noteer ze alvast in je agenda. De programma’s van deze dagen worden per keer in de uitnodiging gezet die je per e-mail ontvangt.
  • Dinsdag 26 september - Almkreek
  • Dinsdag 31 oktober - Almkreek
  • Dinsdag 28 november - De Loonsche Duynen
  • Dinsdag 19 december - De Loonsche Duynen 
Vind je het leuk om een keer de prijzen te sponsoren of iets aan de andere Bedrijfsleden te geven, dan horen wij dat graag. Je kunt dat aangeven op het formulier óf stuur een e-mail naar Valerie: sales@hgegolf.nl.
 
Heb je vragen?
Laat het ons weten en stuur een e-mail naar sales@hgegolf.nl.

Wil je je aanmelden?
Dat kan! Vul het formulier hieronder in. Daar kun je ook aangeven of je gasten meeneemt.

Tot ziens!
 
*De locatie kan – incidenteel – aangepast worden.
 

FORMULIER
Aanhef *
Volledige naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail *
Tel. | Mobiel *
Je hcp is *
Doet mee op (meerdere data aankruisen mogelijk): *
Dieetwensen:
Ik neem gasten mee op:
Naam van gasten, op welke datum neem je ze mee?
Bedrijfsnaam gast(en)
Hcp van de gast(en). Wie, welke hcp?
Dieetwensen? Graag vermelden per gast wie/wat.
Vind je het leuk om prijzen te sponsoren?
Wil je iets geven aan de andere Bedrijfsleden?
Ik heb nog een vraag | opmerking
Beveiligingscode