Speelrecht | ClublidmaatschapOp De Loonsche Duynen hebben we voor iedereen een passend lidmaatschap (speelrecht): of je nu veel speelt of weinig. En bij een speelrecht hoort ook altijd het lidmaatschap van Golfclub De Loonsche Duynen, een vriendelijke, gastvrije vereniging.
 
Je zult je als lid snel thuis voelen. De club spant zich in voor alle leden: jong, oud, beginnend of ervaren. Er worden bijna dagelijks activiteiten georganiseerd. Er is een prima balans tussen prestatie en recreatie.

Voor de meeste golfbanen geldt dat je een NGF-pasje nodig hebt om te kunnen spelen; bij het lidmaatschap van Golfclub De Loonsche Duynen zit deze registratie er standaard bij!

Heb je nog nooit gegolfd? Geen probleem! We hebben aantrekkelijke all-inclusive les- en speelpakketten met héél veel extra’s, zoals 6 golflessen, 3 maanden lekker veel spelen en nog veel meer. De golfprofessionals van onze Hollandsche Golfschool helpen je graag.

Verder beschikt het park over een Brasserie en in de zomer is het genieten op het grote zonnige terras. De kaart van de Brasserie wordt afgestemd op het seizoen en de keukenbrigade maakt gebruik van eerlijke, regionale producten.

De Loonsche Duynen ... Gewoon gezellig!

Je zult je snel thuis voelen op Golfpark De Loonsche Duynen, waar iedereen welkom is: jong, oud, beginnend of ervaren golfer.