Golf Circle

Let op: in 2021 zal Golfpark De Loonsche Duynen voor de laatste keer deelnemen aan dit initiatief, vanaf 2022 stopt deze mogelijkheid.

Al is je homecourse nog zo geweldig, elke golfer vindt het leuk om af en toe eens op een andere baan te spelen.

Met het Golf Circle initiatief bieden wij onze leden graag de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op andere banen te spelen. En dat zonder er ver voor te moeten rijden, want de aangesloten golfbanen liggen allemaal in onze regio.
 
Het lidmaatschap geeft u het recht om tegen een greenfee tarief van EUR 22,50 per bezoek gebruik te maken van de aangesloten golfbanen, ongeacht of u 9 of 18 holes speelt. Er is geen  weekendtoeslag.U kunt maximaal 4 maal per jaar op elk van de deelnemende banen spelen.
 
Welke  clubs doen mee aan de Golf Circle?
De Golf Circle is een initiatief van de golfclubs | banen Cromstrijen, Golfpark De Loonsche Duynen, De Turfvaert, Princenbosch en GC Millennium (Paal/Beringen - België).
 
Wie kan lid worden van de Golf Circle?
Een lidmaatschap van de Golf Circle is alleen mogelijk voor leden met speelrecht  van de aangesloten golfbanen. Het lidmaatschap loopt parallel aan het kalenderjaar. Alle leden van Golfclub De Loonsche Duynen kunnen lid worden van de Golf Circle.
 
Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?
De leden van de Golf Circle kunnen (met een maximum van 4 keer per jaar op elk van de aangesloten banen) spelen voor een vast greenfee tarief van slechts EUR 22,50 per bezoek. Het maakt daarbij niet uit of je 9 of 18 holes speelt. En, niet onbelangrijk, dit vaste tarief geldt ook voor de weekenden.
 
Wat kost het lidmaatschap?
Je betaalt per jaar een bijdrage van EUR 49,50. Je kunt op ieder moment van het jaar toetreden. Er wordt geen korting verleend indien het lidmaatschap later in het lopend kalenderjaar wordt afgesloten. Het lidmaatschap voor 2021 eindigt op 31 december 2021. Dit initiatief stopt voor Golfpark De Loonsche Duynen per 1 januari 2022.
 
Is er een maximum aantal leden per club dat deel kan nemen aan de Golf Circle?
Neen, ieder lid met speelrecht kan zich aansluiten bij de Golf Circle.
 
Hoe kan ik mijn starttijd reserveren?
Je kunt ruim van te voren telefonisch een starttijd reserveren. Voor meer informatie over reserveren en starttijden als pashouder van de Golf Circle, raadpleeg de website van de betreffende club. De baanbezetting op de aangesloten golfbanen bepaalt of je gewenste starttijd of startplaats gehonoreerd kan worden. Op Golfpark De Loonsche Duynen kan een starttijd maximaal 28 dagen vooruit worden geboekt.
 
Identificeren bij je bezoek
Op de ontvangende golfbaan identificeer je je met je Golf Circle-pas en je NGF-pasje. Er kan gevraagd worden naar een geldig identiteitsbewijs. De ontvangende vereniging legt jouw  bezoek vast in een registratiesysteem.
 
Hoe kan ik mij aanmelden voor de Golf Circle?
Is de Golf Circle iets voor je? Loop dan even langs de receptie. Je gaat je overeenkomst aan met Golfpark De Loonsche Duynen. Eventuele vragen, opmerkingen of klachten kun je ook bij de receptie van het Golfpark stellen. Let op: dit kan in 2021 voor de laatste keer!
 
Uitgifte van de Golf Circle pas
Na betaling, PIN of cash bij de receptie van Golfpark De Loonsche Duynen krijg je de Golf Circle kaart. De kaart is op naam en persoonsgebonden. Je ontvangt je Golf Circle pasje direct na ontvangst van je betaling.
 
NB: Bij misbruik en/óf het verlenen van medewerking daaraan, wordt de regeling direct en zonder enige compensatie beëindigd.