Zeer geslaagde dag

21-06-2021


Zeer geslaagde bedrijfsledendag op Golfpark Almkreek


Samen met de leden van Business Club Almkreek hadden we 17 juni jl. een ontzettend leuke dag op Golfpark Almkreek. Topgolfer Koen Kouwenaar was als gast aanwezig en dat gaf absoluut een meerwaarde aan de businessdag die met een putt- en chipwedstrijd begon. Zijn visie over putten werd aandachtig beluisterd door de aanwezigen.

De trainingsuren, het oplijnen, de snelheid, het ritme, materiaal én de ballen waarmee je speelt zijn belangrijk. Kort maar krachtig bevestigd Koen “Vooral oefenen en les nemen”.

De puttwedstrijd werd uit eindelijk in een play-off gewonnen door May van den Hout van Fontys die Anco van den Heuvel van IBW  op een “haar” naar versloeg. De wedstrijd in de grote baan werd gewonnen door Nicky 't Lam van de Rabobank. Omdat ze deze dag 25 jaar in dienst was bij de Rabobank gaf dit extra glans aan haar overwinning. Sander Vendelbosch van Pointlogic werd tweede en Stefan Wildhagen van Slokker Bouwgroep B.V. Breda werd derde. May van den Hout ging er met de neary vandoor en Monique van den Oord van Dirk Doet sloeg de longest.

Lijkt je dit soort dagen óók leuk en heb je interesse in een bedrijfslidmaatschap?

Klik hier
voor meer informatie. We hebben bedrijfslidmaatschappen voor iedereen. De lidmaatschappen zijn afhankelijk van hoeveel rondes je wilt lopen en je wedstrijden wilt spelen.
Zeer geslaagde dag

« Terug