Weco - WACCO | Activiteiten

30-11-2022

Door de Weco

In de laatste maand van 2022 heeft de Weco nog enkele activiteiten gepland staan:
  • Op zaterdag 3 december  de 2de Winter Beker - een individuele stableford wedstrijd voor iedereen. We spelen met z'n allen van dezelfde kleur tee, dat is wel zo gezellig. Er is een extra lange inschrijving mogelijk tot donderdagavond 1 december 20:00 uur. Lukt het inschrijven niet via Proware neem dan even contact op met Esther Schagen via de mail of telefonisch (zie website, klik hier).
  • Zondag 18 december de laatste activiteit: Terug naar het Licht - inschrijving kan als team of individueel / gasten zijn welkom / ook 9 holes is mogelijk. Voor vragen kun je terecht bij Thomas Arts (zie website, klik hier).
​In 2023 gaan we weer enthousiast verder met het organiseren van activiteiten, maar dan onder de noemer van WACCO oftewel Wedstrijd en ACtiviteiten COmmissie. We komen er in de nieuwsbrief in januari op terug wie in de commissie een rol hebben.

We zijn altijd op zoek naar leden die iets willen doen tijdens activiteiten / wedstrijden. Je hoeft niet gelijk een vergadertijger te worden. Een keertje een wedstrijd (helpen) regelen is al TOP!

Meld je bij het bestuur of een lid van de WECO als je interesse hebt.

In januari staan in ieder geval ook weer activiteiten gepland:
  • Op zondag 15 januari  de 3de Winter Beker. Inschrijving via Proware. Zie ook de info voor 3 december.
  • Op zondag 29 januari een gezelligheidswedstrijd, de Snertcup - niet omdat we SNERT-weer verwachten maar omdat het dan tijd is voor een kop SNERT!
Weco - WACCO | Activiteiten

« Terug