VRIJWILLIGERS DUTCH OPEN 2023

07-02-2023

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD VOOR DUTCH OPEN OP BERNARDUS VAN 25 T/M 28 MEI 2023
 
Beste leden van Golfclub de Loonsche Duynen,

Middels dit bericht aan alle leden van de Golfclub de Loonsche Duynen wil ik een oproep doen voor aanmelding van de vrijwilligers van onze club voor de Dutch Open dit jaar.
Ook dit jaar zal het Dutch Open weer op Bernardus worden gespeeld. Vorig jaar hebben wij dit met goed gevolg mogen doen. We hadden hole 1 om te mogen bemannen en  tot mijn vreugde hebben wij ook nu weer hole 1 toegewezen gekregen.

Ik heb daarom een vraag aan alle clubleden, ook de clubleden die dit nog nooit hebben gedaan. Als je het leuk vindt om topgolfers, aangevuld met de beste Nederlandse spelers, op Bernardus aan het werk te zien tijdens de Dutch Open, meldt je dan aan als vrijwilliger bij de NGF.

Voor je aanmelding gebruik je de link: bit.ly/3Xhyoah
  • Let op: Zodra je je hebt aangemeld, stuur mij dan ook een email!!
  • Er wordt gevraagd om een keuze te maken wat je wil doen als eerste voorkeur. Deze keuze is aangegeven. Hole Marshals, gelieve dit niet te veranderen.
  • Het Dutch Open 2023 is van 25 tot en met 28 mei op Bernardus in Cromvoirt.
Op donderdag en vrijdag dienen wij 2 dagdelen beschikbaar te zijn. Op zaterdag 28 en zondag 29 mei 1 dagdeel. Het is vereist dat je 3 dagdelen beschikbaar bent.
  • Let op: In je email aan mij ook s.v.p. de beschikbare dagen doorgeven die je hebt vermeld op het aanmeldingsformulier van de NGF.
Ik hoop dat wij ook dit jaar weer hole 1 kunnen bemannen/bevrouwen met vrijwilligers van onze eigen golfclub.

Peter Lommers,
Club Coördinator
peterlommers@hotmail.com
 
VRIJWILLIGERS DUTCH OPEN 2023

« Terug