VRIENDINNENDAG DINSDAG 14 juni

07-06-2022

Opnieuw organiseren wij de alom vermaarde Vriendinnendag op GC De Loonsche Duynen, waarbij je je kunt inschrijven als team, samen met je vriendin die al of niet lid is van onze golfclub. Minimale vereiste is dat ze haar Golfvaardigheidsbewijs heeft behaald èn gezellig is natuurlijk! Om het aantrekkelijk te maken, wordt ook dit keer een deel van de kosten gesponsord uit het potje van de Damescommissie, dus dames, maak hier gebruik van en schrijf je snel in! Zie ook de e-mail die alle dames van onze golfclub hierover ontvangen hebben of kijk voor meer  informatie op de site.

We gaan er een gezellige golfdag van maken, met een leuke spelvorm, lekker eten en gezellige vriendinnen op onze prachtige golfbaan! Wat wil je nog meer?!

Vooruit kijken naar juli

Op dinsdag 12 juli wordt er geen wedstrijd door de DC georganiseerd want … op woensdag 13 juli zijn wij uitgenodigd door de Heeren om met hen te golfen! Ook dit jaar zal dit een happening worden, dus meld je op tijd aan!

Save the date | dinsdag 6 september 2022
Omdat de gezelligheidswedstrijd over 9 holes met lunch, zo’n succes was, hebben wij gedacht dit in september nog een keertje te herhalen. Dus dames, zet deze datum alvast in je agenda!

Tip:
Neem ook eens een kijkje op onze site om de verslagen en foto’s van de verschillende wedstrijden te lezen en te zien!

Tot dinsdag! Gezellig!

Namens de Damescommissie
Petra | Mariëlle | Tonny | Lenie | Patricia
VRIENDINNENDAG DINSDAG 14 juni

« Terug