VERSLAG 1E OLD GRAND-DAD ...

04-05-2022  
Maandag 2 mei jl. was de start van de nieuwe reeks Old Grand Dad golfwedstrijden c.q. bijeenkomsten dit jaar. Dankzij het enthousiasme van onze OGD-afgevaardigde, Louis Slaats, deden 23 opa’s mee.

De resultaten van de eerste 2 wedstrijden zijn belangrijk om afgevaardigd te mogen worden naar het regionale OGD-kampioenschap. Dit kampioenschap wordt op 12 juli gespeeld op Prise d’Eau te Tilburg. Er mogen dit jaar, naast de OGD-afgevaardigde, 4 golfers van onze club meedoen. Dus iedereen wilde, zeker vandaag, een goede prestatie neerzetten. De wedstrijd werd, zoals bijna het gehele voorjaar al het geval is, gespeeld onder gunstige omstandigheden: weinig wind én zonnig.

Achteraf bleek dat ik met een score van 38 stableford punten het beste gescoord had. Mooi 2de werd Paul van den Hout met 35 punten. Hij had geen moeite om ballen van grote afstand erin te putten.

De volgende wedstrijd op 13 juni a.s. zal uiteindelijk bepalen wie mee naar Tilburg mag.
 
De 19e hole was natuurlijk ook belangrijk. Na een pilsje op het terras werden de heren verzocht met jasje aan het diner aan te schuiven. Het 3-gangen menu was voortreffelijk. Een compliment aan de kok en bedienend personeel is op zijn plaats. Na de door mij gewonnen whisky uitgeserveerd te hebben kon iedereen na afloop met een tevreden gevoel naar huis.

OGD is een geweldig initiatief, waaraan landelijk 6.400 opa’s deelnemen, die met hun bijdragen goede doelen steunen voor jongeren met een functiebeperking. 

Een fijne club om bij te horen!
Mari van Spijk

Klik hier voor meer informatie over Old Grand-Dad.
VERSLAG 1E OLD GRAND-DAD ...

« Terug