Van de Ladies

10-06-2021

Misschien zien en spreken we elkaar inmiddels wat makkelijker op dinsdag nu het terras hiervoor weer geopend is, maar desalniettemin is de website toch een mooi medium om 'belangrijke zaken' onder een ieders aandacht te brengen!
 
Zoals al min of meer aangekondigd zal dit jaar de Vriendinnendag niet plaatsvinden in juni maar in september en wel op 7 september, om precies te zijn. Hopelijk is er dan wéér meer mogelijk en kunnen wij onze vriendinnen met trots ontvangen in ons vernieuwde clubhuis, op Golfpark de Loonsche Duynen!
 
Volgende maand hebben wij de Dames/Heren-dag gepland opdinsdag 13 juli. Deze dag zullen wij een wedstrijd spelen, samen met de heren die zich hiervoor zelf kunnen inschrijven: jullie zijn namelijk allemaal uitgenodigd! Bij deze! Wees er op tijd bij want we starten met een shotgun op 18 holes en voor deze wedstrijd is altijd veel belangstelling. Ook dit jaar hopen wij een gezellige teamwedstrijd te kunnen spelen met een ontspannen nazit op het terras onder het genot van een hapje en een drankje!
 
Inmiddels zijn wij gestart met de Meerronden-wedstrijden van de Ladies, t.w. de Ladiesbeker strokeplaywedstrijden, de stablefordwedstrijden om de Lady Stableford trofee en de Eclecticwedstrijden. Ook zijn de eerste Birdies alweer gevallen en hoewel wij nog op zoek zijn naar waar onze Birdieboom gebleven is (?) worden de birdies uiteraard wel genoteerd, opdat wij aan het einde van het seizoen iemand kunnen uitroepen tot Birdie Queen!
 
Dus dames, blijf je enthousiast inschrijven, heel gezellig, dan zien we je graag dinsdag! 
 
Tot dan!

De Ladiesday commissie
Lenie, Leonie, Petra, Vera, Ronny, Tonny & Patrici
Van de Ladies

« Terug