Strijd om Toon Geurts Wisseltrofee 2021 gestreden!

18-10-2021

De bladeren beginnen van de bomen te vallen en dat betekent meestal ook dat de serie Old Grand Dad-wedstrijden ten einde lopen. Onder gunstiger weersomstandigheden dan eerder voorspeld, startten 29 opa’s hun rondes van hole 1 en 10 op 11 oktober jl.
Voor de wisseltrofee zou het een spannende strijd gaan worden tussen Leo van Beurden, Michel Vandenput en Miel van Hutten, maar daarover later meer.
 
Het uitstekende diner (de kalfs ossobuco was heerlijk!) vormde het decor voor de prijsuitreiking en het traditionele whisky-nippen, dat deze keer zelfs bestond uit twee ronden. Michel Vandenput, als eerdere dag winnaar, was toen niet in staat het diner bij te wonen en bracht een heerlijke whisky mee om bij de laatste wedstrijd uit te schenken. In een korte toespraak memoreerde hij zijn grote verwondering over het feit dat hij door zijn prestaties eerder dit seizoen zelfs de regio finale van Old Grand Dad mocht meedoen.
 
Dag winnaar werd deze keer Mari van Spijk met 37 punten, gevolgd door clubvoorzitter Paul van den Hout (35) en Leo van Beurden met 34 punten. Er werd één birdie gescoord door Tijn van den Abbeelen. Door Gerlinde den Hollander werd de whisky keurig verdeeld over alle glaasjes en het ritueel kon weer worden hervat.

Oud-voorzitter Christ Dumoulin en huidig voorzitter Paul van den Hout richtten het woord tot club consul Louis Slaats, waarin zij hem (en eega Hennie!) bedankten voor zijn inspanningen om zoveel mogelijk grootvaders te enthousiasmeren deel te nemen aan deze serie wedstrijden. Het gaat tenslotte ook om een bijdrage te leveren aan een doel: de steun aan gehandicapte jongeren. In 2021 zijn door Old Grand Dad donaties toegekend voor een totaalbedrag van ruim € 75.000! Louis vroeg de deelnemers te komen met namen van organisaties die zich inzetten voor gehandicapte jongeren in onze omgeving, die onze steun zouden kunnen gebruiken.
 
En dan de bekendmaking van de winnaar van de Toon Geurts Wisseltrofee, waarbij de beste resultaten van vier van de vijf wedstrijden meetelden voor de eindstrijd.

Michel Vandenput eindigde als derde met 138 punten.

Spannend werd het inderdaad voor de winnaar en de ‘runner-up’! Leo van Beurden speelde vandaag weliswaar beter, maar dat was niet voldoende om Miel van Hutten van de overwinning af te houden. Leo eindigde met 145 punten en Miel mocht met 147 punten de Toon Geurts Wisseltrofee in ontvangst nemen.
 
Een prachtige combinatie van golfplezier en steun aan een goed doel was voor 2021 ten einde.

Wilt u dit volgend jaar ook meemaken?
Louis Slaats verwelkomt u met open armen!
 
Miel van Hutten

Klik hier voor de foto's.
Strijd om Toon Geurts Wisseltrofee 2021 gestreden!

« Terug