STEWARDDAG 2021

21-10-2021 

Door Walter Kessels, steward op De Loonsche Duynen


Donderdag 14 oktober jl. was het voor gasten op Golfpark de Loonsche Duynen even wennen, niet één steward, maar wel negentien stewards in bijpassende outfit!

Het was dan ook de (mid)dag dat stewards van golfpark Almkreek te gast waren op Golfpark de Loonsche Duynen om – voordat de herfst echt intreedt – samen met de collega’s van Golfpark de Loonsche Duynen te genieten van een ontspannen negen holes golfronde en ervaringen te delen en uit te wisselen.

Bij binnenkomst werden alle gasten door de wedstrijdleiders, Nico en Andre, welkom geheten en op de hoogte gebracht over de flightindeling en andere wedstrijd gerelateerde zaken. Daarna koffie, thee en een overheerlijk Brabants worstenbroodje, kennis maken en ontspannen keuvelen in een gemoedelijke sfeer van de gastvrije Brasserie.

Na het welkomstwoord spoedden de serieuzere spelers zich naar de driving range aan de opwarming te beginnen, de andere spelers namen nog een kopje koffie en zetten gezellig hun gesprek voort.. 

Precies zoals op The Old Course van St. Andrews werden de spelers door de starter, onze collega Paul Spierings, op de afslagplaats uitgenodigd.

Na een korte intro konden zij hun 1e afslag over de beruchte sloot op hole 10 laten zien, dit alles onder toeziend oog van de overige spelers, voorbijgangers en Joris Slooten.

Achttien spelers streden om de aantrekkelijke prijzen die door Joris Slooten namens HGE ter beschikking waren gesteld. Zij werden onderweg nog verrast door Joris en Paul met een versnapering en een echte Tilburgse likeur, Schrobbeler!

Na de mooie negen zgn. ”Bosholes” werden de scorekaarten minutieus nagekeken door Nico en Andre terwijl de spelers genoten van een drankje en borrelgarnituur.

De wedstrijdleiders kwamen tot de volgende uitslag:
  • 1e plaats: Gert van Oort (AM)
  • 2e plaats: Huub Hornman (LD)
  • 3e plaats: Leo Kleian (AM)
Van beide teams werden de punten van de 6 beste spelers opgeteld en daar kwam het team van Almkreek met 74 punten als winnaar uit de bus, en krijgen dan ook binnenkort de door HGE ter beschikking te stellen Wisseltrofee overhandigd.

Na de prijsuitreiking nam Joris het woord en sprak zijn waardering en dank uit voor de inzet en effort van de stewards. Ondanks slimme pogingen was Joris niet te verleiden om te onthullen wat het 4e HGE golfpark wordt, maar hij deelde wel de mooie nieuwe truien uit aan de aanwezige stewards!

Walter en Theo spraken namens hun team waardering en dank uit naar deelnemers en zeker ook naar Joris (HGE) die het mogelijk heeft gemaakt om deze uitwisseling te organiseren. Op naar de Stewarddag 2022 op het Golfpark Almkreek!
De middag/avond werd afgesloten met een heerlijke dagschotel gevolgd door koffie.

Namens alle deelnemers veel dank aan allen die deze Stewarddag 2021 op golfpark de Loonsche Duynen mogelijk hebben gemaakt, het was Gewoon Geweldig!


 
 
STEWARDDAG 2021

« Terug