PAR 3 Challenge - Verslag

24-08-2023


Door Ammie Blom en Ron Vermeulen

De dag start met fantastisch weer, weinig wind, goede temperatuur en vrolijke deelnemers die er zin in hebben. Uiteraard was een ieder benieuwd hoe de baan was uitgezet, PvdH staat er bekend om dat hij het zo moeilijk mogelijk maakt en dat klopte ...

Het was een echte PAR-3 met alles erop en eraan, wij hebben er enorm van genoten. Zowel Ammie als ik zelf begonnen direct goed en konden dat vrijwel 18 holes volhouden. (Golf is een golfbeweging UP en DOWN die voor ons steeds meer omhoog ging het leek wel een tsunami)😊. De sfeer in de flight was zeer goed en ook Patricia, onze flightgenoot, volgde goed.

Wij zijn aangenaam verrast dat één flight beide kampioenen leverde in dit toernooi.

Wat mij opviel was de goede sfeer en de saamhorigheid van de leden onderling. Volgend jaar weer meedoen allemaal.

Rest ons nog de waardering uit te spreken voor de heren en dames van de horeca , de greenkeepers: de baan ligt er prachtig bij en natuurlijk de ACCO die deze onvergetelijke dag hebben georganiseerd.

Ammie voegt nog toe:
Ik vond het een super leuke dag. Het was een leuke wedstrijd. Ben super trots op mezelf dat ik deze trofee heb gewonnen. De 1e trofee in mijn 2e seizoen dat ik golf speel. Op naar de volgende trofee!
PAR 3 Challenge - Verslag

« Terug