OLD GRAND DAD Wedstrijd 7 juni

09-06-2021

Op 3 mei en op 7 juni vonden op onze golfbaan de selectiewedstijden plaats om deel te kunnen deelnemen aan de regionale finales van de jaarlijkse Old Grand Dad competitie. 
 
Ik ben de blije winnaar geworden van deze tweedaagse. Misschien goed om daarbij op te merken dat 16 jaar geleden is dat ik nog eerste ben geweest op een golfwedstrijd. Dat was voor de Weco bokaal in 2005. Het mag een troost zijn voor alle opa’s (en oma’s): geef niet op, iedere wedstrijd biedt een kans! 

De tweede en derde plaats geven ook recht op deelname aan de regio-wedstrijden van OLd Grand Dad. De gelukkige winnaars daarvan zijn Adrie Swinkels (met een puntje verschil) op de tweede plaats en Miel van Hutten op de derde plaats. De prijzen werden uitgereikt door Jacques Remmen regio consul voor Old grand Dad, geassisteerd door onze voorzitter Paul van den Hout die de uitreiking van de erg mooie birdies voor zijn rekening nam 
 
Ik ben mijn medespelers bijzonder dankbaar, Christ Dumoulin en Jan Bullens op de eerste dag, en Martin van Ginkel en Adrie Swinkels op 7 juni.  Zij hebben gezorgd voor een sportieve en aangename sfeer. 
 
Een bijzondere stimulans voor mij was onze baan; na enkele jaren afwezig geweest te zijn valt mij op hoe prachtig die is, een pareltje van natuurschoon, laat ons dat niet vergeten. Ook het weer hielp enorm mee, zodat we op het terras van een mooi diner met een goed glas wijn konden genieten. 
 
Louis Slaats, complimenten voor de perfecte organisatie, mogen wij in de toekomst nog vele mooie Old Grand Dad evenementen meemaken, als vrienden onder elkaar. 
 
Michel Vandenput

Klik hier voor de uitslagen (PDF, downloaden).

(Klik op de foto hieronder voor alle foto's, met dank aan Miel van Hutten)
OLD GRAND DAD Wedstrijd 7 juni

« Terug