OLD GRAND DAD - Mei 2023

26-05-2023

Door Adrie Swinkels
 
Op maandag 1 mei vond de eerste wedstrijd van de OGD-serie 2023 plaats. Het weer was prima, de baan lag er prachtig bij, de rough was nog goed te doen, dus vol goede moed van start op hole 10 samen met Theo van Hoorn en Harry Klokman. De score op de 2e negen was redelijk met 16 punten, zeker met de 2 strepen op beide par 5’s. Dan moest het maar gebeuren op de 1e negen, hoewel die me meestal minder goed afgaan. Ongetwijfeld gestimuleerd door het goede spel van Theo en Harry sloot ik die holes af met 25 stablefordpunten en werd ik de dagwinnaar met maar liefst 41 punten totaal. Verbazingwekkend hoe het soms kan lopen op een dag. Het lijkt wel een golfbeweging.
 
Gelukkig konden we met de 25 deelnemers lekker op het terras ons biertje of anderszins gebruiken. Door het zonnetje was de sfeer alleen nog maar beter geworden. Rond 6 uur gingen we aan tafel voor een gezamenlijk 3-gangen-diner met als voorgerecht de inmiddels bekende borrelplank en als hoofdgerecht overheerlijke asperges met lamsvlees of zalm. Na het aardbeien-toetje volgde de uitslag van de wedstrijd en mocht ik de door de  OGD-commissie  beschikbaar gestelde fles whisky aan alle deelnemers uitschenken. Een mooie eerste prijs, zeker omdat je die kunt delen met de andere opa’s.
 
Theo en Harry nogmaals bedankt, maar ook alle andere opa’s dank voor de zeer geslaagde middag! Graag tot 5 juni als we de 2e wedstrijd spelen.
 
De volgende Old Grand Dad wedstrijd is op maandag 5 juni 2023!
 
OLD GRAND DAD - Mei 2023

« Terug