OLD GRAND DAD - 6 september

05-08-2021

Hallo sportieve opa’s, de succesvolle 3e Old Grand Dad wedstrijd op 5 juli, gewonnen door Leo van Beurden en op de voet gevold door Miel van Hutten (allebei met 40 punten) was erg spannend. Op de website van de club vind je het verhaal van Leo over deze wedstrijd! Klik hier

We zijn we nu al weer toe aan de volgende wedstrijd.

Deze 4e OGD wedstrijd vindt plaats op 6 september 2021. Dit is de voorlaatste wedstrijd van het jaar (de volgende en laatste wedstrijd is op 4 oktober 2021) met tijdens de 5e wedstrijd als hoofdprijs de fel begeerde Ton Geurts trofee. De laatste 2 wedstrijden beloven erg spannend te worden met meerdere kanshebbers. Het weer heeft tot nu toe erg meegezeten en uiteraard hopen we dat ook voor de volgende wedstrijd(en).
 
Ook de regiofinales in Welderen (Elst) met 80+ deelnemers zijn voor ons succesvol verlopen. Miel van Hutten won de prijs voor de neary. Michel Vandenput is geëindigd in de top-tien en heeft zich evenals ondergetekende (met een derde plaats) gekwalificeerd voor de landelijke finale. Deze finale wordt gehouden op GC Crossmoor te Weert op woensdag 25 augustus 2021.
 
De inschrijving voor de wedstrijd van 6 september op de website is geopend. Ook het diner na de wedstrijd vindt weer plaats. Het keuzemenu zal een week voor de wedstrijd worden toegezonden aan alle deelnemers.

Schrijf allen in!
 
Louis Slaats,
Clubconsul Old Grand Dad
 
OLD GRAND DAD - 6 september

« Terug