Nieuws van de Weco - November

01-11-2021

Het golfseizoen begint op zijn eind te lopen. Vinden wij als Weco niet erg, we organiseren graag wedstrijden maar met de piek in de zomermaanden is het best druk met bijna wekelijks een wedstrijd. We gaan in de komende maanden in de wintermodus wat minder wedstrijden organiseren om er in het voorjaar weer vol tegenaan te kunnen gaan met een mooie nieuwe kalender.

Afgelopen maand hebben we voor jullie mogen organiseren:
 • De nieuwe ledenwedstrijd, waarbij ook leden van de golfschool waren uitgenodigd, jammer dat er ondanks inspanningen van de Weco en Activiteitencommissie een matige belangstelling voor was.
 • De finale van de Maandbeker, na 7 rondes telde het resultaat van de beste 5 gespeelde wedstrijden. Hieraan namen gemiddeld per keer 50 leden deel, verdeeld over 2 categorieën. Winnaar in categorie 1 (handicap 0-18) werd Jos Voermans en runner-up Kees van Kollenburg. In categorie 2 waren het de dames die de boventoon voerden, hier werd Leonie Duijn eerste en Henny Brizzi werd de runner-up.
 • De Regenboogwedstrijd, waarbij er van alle tee’s afgeslagen moest worden was met ruim 50 deelnemers een groot succes. Nummer 1 bij de heren was Eric Benedic en bij de dames was Petra van Hutten de winnares.
 • De laatste gespeelde wedstrijd van de maand oktober was de Championstrophy, hiervoor waren alle kampioenen en runners-up van afgelopen jaar uitgenodigd om tegen elkaar te strijden om de “Championstitel” en eeuwige roem daar de naam van de winnaar op het bord en de “Championsbeker” genoteerd zal worden. Het was een bruto strokeplay wedstrijd van de backtee’s, maar er werd ook gestreden voor de netto prijs (d.w.z. met handicap verrekening). Onder barre weersomstandigheden werd de wedstrijd gespeeld, diep respect voor allen die deel hebben genomen.

  De Champion werd Jeroen van Hoorn,
  2e werd Esther Schagen en 3eRichard Rijnja

  De netto prijs werd gewonnen door Esther Schagen,
  2e werd Leonie Duijn en 3eMarielle van Hoorn.

Allen van harte gefeliciteerd!
Klik hier voor de diverse wedstrijdverslagen met foto's!
 
Het programma voor november is:
 • Zaterdag 6 november   
  Eikenblaadjes bokaal, de spelvorm is een variatie op Texas scramble, er mogen gasten geïntroduceerd worden, je kunt je eigen flight samenstellen, Zie ook de mail  van 25 oktober.
 • Zondag 21 november
  Deze winter gaan we strijden om de titel Winterkoning en Winterkoningin. Een serie van 5 stableford wedstrijden waarbij iedereen van dezelfde kleur afslag speelt. Elke maand een andere kleur, de wedstrijdleiding beslist in de week voor de wedstrijd welke kleur het wordt! Het klassement is op basis van de beste 3 van de 5 wedstrijden. Er zijn dagprijzen en prijzen voor het klassement. De eerste wedstrijd wordt gespeeld op zondag 21 november.
Met vriendelijke groet
 
Ton van der Steen
Voorzitter Weco
 
Nieuws van de Weco - November

« Terug