Nieuws van de WECO

04-08-2022

Door Esther Schagen

Het jaar vordert al weer behoorlijk, het is eind juli als ik dit typ. Inmiddels zijn er al 2 “bordwedstrijden” geweest … Voor een aantal leden is dat waar het allemaal omdraait en voor heel veel leden zijn die activiteiten onbekend en/of onbelangrijk.
 
Onbekend is iets waar wat aan gedaan kan worden!
Het gaat hier veelal om wedstrijden waar de golfer met een relatief lage handicap het beste resultaat behaald. De “Olympische” leus MEEDOEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN is voor een aantal deelnemers zeker aan de orde, het is ook een gelegenheid om weer eens te kijken hoe het golfen gaat als er wat meer druk op je wordt gezet … wie kan daar het beste mee omgaan?? En als je wint komt je naam op het bord in de hal - vandaar de benaming “bordwedstrijden”.
 
Zijn de bordwedstrijden onbelangrijk?
Voor veel leden wel, maar het zijn wedstrijden waar een deel van de leden naar uitkijkt, en dus die we willen blijven organiseren.
 
We willen ook graag activiteiten organiseren voor de minder competitief ingestelde golfer, welke activiteiten dat zouden moeten zijn is altijd een beetje zoeken, help ons daarbij en laat weten wat je mist. 
 
Voor de komende maand staan er weer diverse activiteiten gepland:
 • Vrijdag 5 augustus
  Birdies, Beers & Bites: de week afsluiten met een 9 holes ronde of alleen aansluiten voor een borreltje 
 • Zondag 7 augustus
  Halve finales en finales Matchplay Kampioenschap & 9-holes gezelligheidswedstrijd
 • Zondag 14 augustus
  Maandbeker: voor alle HCP’s een qualifying wedstrijd 
 • Zaterdag 20 augustus
  Par 3 Challenge: de baan wordt omgetoverd tot een 18 holes par 3 baan - met afstanden tussen de 60 en 170 meter uiteraard met HCP verrekening en dus leuk voor iedereen! Indien mogelijk inclusief het Putt-kampioenschap ….. 
Voor al deze activiteiten kan je je inschrijven via de Loonsche App of via de website.
 
Op zondag 2 oktober vind de jaarlijkse handicartwedstrijd plaats. Bij uitstek de gelegenheid om gasten uit te nodigen. Meer info volgt later via diverse kanalen.
 
Tot ziens bij één van de genoemde activiteiten en als er vragen zijn neem dan contact op met iemand van de WECO, onze telefoonnummers staan op de website!
 
Veel golfplezier de komende weken en hopelijk tot ziens bij een activiteit ⛳️
Nieuws van de WECO

« Terug