Nieuws van de Ladies

01-10-2021

Oktober is de laatste maand van het zomerseizoen van de Ladies en er staan nog een paar speciale wedstrijddagen op de kalender! De goede doelenwedstrijd op dinsdag 12 oktober en de Slotdag op dinsdag 26 oktober a.s.

Het goede doel waarvoor dit jaar gekozen is heet: Fietsmaatjes  en wordt door één van onze nieuwe leden, die heel actief is voor deze stichting, nader bij ons geïntroduceerd. Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd is € 10,00 en komt geheel ten goede aan deze stichting. We spelen die dag een teamwedstrijd met als spelvorm: Melody. Hierbij speelt iedereen zijn eigen stableford spel en worden de punten van de flightgenoten bij elkaar opgeteld voor de teamscore. We hopen dat veel dames zich gaan inschrijven zodat we een mooi bedrag kunnen overhandigen aan dit mooie Goede doel.

En dan de Slotdag op de laatste dinsdag van oktober!

Omdat we dit jaar, ondanks wat opstartproblemen i.v.m. de corona maatregelen, toch alle wedstrijden van de Ladiesday kalender hebben kunnen spelen, zullen we, in tegenstelling tot vorig jaar, toen we geen enkele kampioene hebben kunnen huldigen, dit jaar weer bekend kunnen maken wie de:
  • Winnares Ladiesbeker
  • Lady Stableford
  • Winnares Eclectic Trofee
  • Birdie Queen
in 2021 geworden is! Altijd een verrassing!

Voor deze gezellige golfdag nodigen wij wederom alle dames van GP de Loonsche Duynen uit om mee te spelen en mee te eten, want deze laatste wedstrijd van het zomerseizoen zullen wij afsluiten met een gezellig etentje. Kosten bedragen € 25,00 voor de ontvangst met koffie, thee, cappuccino en iets lekkers vóór de wedstrijd en voor het (italiaans) buffet en een drankje, als afsluiting van de dag.

Graag tot dinsdag!

Namens de DC
Patricia van den Hout
Nieuws van de Ladies

« Terug