Mike den Dekker, nieuwe pro

21-12-2022

Mike den Dekker wordt teaching pro op De Loonsche Duynen

Mike start in januari op De Loonsche Duynen en gaat daar het pro-team van de Hollandsche Golfschool versterken. Samen met Clive Jarratt, die het afgelopen jaar is gestart op De Loonsche, gaat hij invulling geven aan het HGE lesconcept Leuker Leren Golfen.

Mike zat tot eind 2021 in de topgolf selectie van Golfclub Prise d'Eau in Tilburg en heeft zijn PGA-stage gevolgd op Golfpark Almkreek onder begeleiding van Edwin Wesselink. Mike woont met zijn vrouw en hun drie sportende zonen (2 hockeyen en 1 voetbalt) in Vught. In zijn jeugd heeft hij op nationaal niveau gehonkbald. Bij Kinheim in Haarlem en in het Nederlandse jeugdteam. Ook maakte hij toen deel uit van de Amsterdamse Tennisschool. Op zijn 13e jaar kwam hij in aanraking met de golfsport. Na diverse commerciële functies in arbeidsbemiddeling, heeft hij na 25 jaar een carrièreswitch gemaakt en is hij golfprofessional geworden.  

Mike is een mensen-mens, gedreven, enthousiast en zeer praktisch. Zijn motto is dan ook ‘Together - To Get There’.  

Mike is goed bekend met het lesconcept "Leuker Leren Golfen" en de visie van HGE. ‘’Ik kan mij volledig vinden in de onderscheidende visie van HGE en wil daar graag als teaching pro een bijdrage aan leveren. Door mijn ervaringen als wedstrijdspeler kijk ik per individu tijdens mijn lessen naar de maximale persoonlijke en fysieke mogelijkheden. Dit om het optimale resultaat te behalen. Mijn lessen zijn vaak baangericht. Hierbij staan veiligheid, sfeer en vooral plezier voorop. Ik hoop vooral ook met de club tot mooie activiteiten te komen om een brug te slaan van beginners naar de clubactiviteiten.’’, aldus Mike.

De hoofdlocatie van Mike wordt De Loonsche Duynen maar daarnaast zal hij - zo nu en dan - ook ingezet worden op de andere locaties van HGE.
Mike den Dekker, nieuwe pro

« Terug