Matchplay Kampioenschap 2023

26-02-2023

Ook dit jaar wordt er weer gestreden om de titels Matchplay Kampioen bij dames & heren. De finaledag is zondag 27 augustus. Op die dag vinden de halve finales en finales plaats.
 
Voor die tijd gaan we bepalen wie de 4 beste matchplay'ers zijn bij de dames en heren, oftewel wie de halve finales gaan spelen.

Dat doen we door iedereen één of meerdere voorrondes te laten spelen, het aantal voorrondes wordt bepaald door het aantal inschrijvingen. Per voorronde wordt een tijdsblok (van meerdere weken) aangegeven waarin de wedstrijden gespeeld dienen te worden. Deze wedstrijden worden door de spelers onderling afgesproken. De winnaar gaat door naar de volgende ronde. Voor de verliezer is het Matchplay Kampioenschap op dat moment voorbij …

De 4 dames en heren met de laagste handciap worden “geplaatst” in het schema - dit om zeker te zijn dat de theoretisch “beste” matchplayers elkaar pas op de finaledag kunnen treffen ... of ze die finaledag gaan bereiken is aan de overige deelnemers!! De overige deelnemers krijgen via loting een plaats in het schema. Deze loting wordt door de ACCO uitgevoerd.
  • Alle Matchplay wedstrijden zijn ZONDER handicapverrekening.
  • Houders van een Handicartbewijs mogen met een handicart deelnemen. Buggy’s zijn NIET toegestaan.
  • Deelnemers moeten 12 jaar of ouder zijn.
  • Maximale handicap bij inschrijving is 36.0
  • De dames spelen van de RODE TEE.
  • De heren spelen van de GELE TEE.
Inschrijven kan via Proware - er is een EVENT aangemaakt met als datum 14 april 2023, klik hier om in te schrijven.
 
Voor vragen over het Matchplay Kampioenschap kun je bij Esther Schagen terecht (schagene@gmail.com).

De inschrijving sluit vrijdag 14 april 2023. Zo spoedig mogelijk daarna worden de deelnemers geïnformeerd over het speelschema, speelblokken en overige zaken.
 
We zien jullie inschrijvingen graag binnenkomen!
 
De Activiteiten Commissie (ACCO)

Op de foto hieronder de winnaars van 2022
Matchplay Kampioenschap 2023

« Terug