Maak kennis met Jean-Luc

02-05-2022

Bonjour, 
 
Ik ben Jean Luc Boudine, een 54-jarige Fransman. Geboren in Parijs, waar ik mijn koksopleiding heb behaald. Ik heb daarna 11 jaar op Sint-Maarten gewoond waar ik mijn Nederlandse vriendin heb ontmoet. Na vele reizen samen en gewerkt te hebben in Tahiti (Frans Polynesia) en de Franse Alpen woon ik nu alweer bijna 20 jaar in Nederland en hebben wij samen 2 dochters.


Sinds 1 maart ben ik chef-kok van Brasserie De Loonsche Duynen. Hiervoor heb ik samen met Alistair in het Zalmhuis gewerkt waar ik uiteindelijk ook chef-kok was. Daarna ben ik chef geweest bij de Machinist in Rotterdam. Alistair vertelde mij over deze functie en ik had gelijk interesse en zin om met mijn oud-collega hier, in het bourgondische Brabantseland, aan de slag te gaan. 
 
Ik vind het erg leuk en verrassend om een nieuwe uitdaging aan te gaan op een golfpark zo mooi als dit. Een plek waar mensen recreëren, relaxt zijn en kunnen genieten van sport en lekker eten. Zelf hou ik ook erg van sport: ik speel voetbal en tennis. Leren golfen staat zeker op mijn bucketlist.
 
Voor nu hoop ik jullie tegen te komen in de Brasserie om lekker voor jullie te kunnen koken en misschien daarna een keer op de golfbaan. 
 
A bientôt, Jean Luc
Maak kennis met Jean-Luc

« Terug