Ladies | oktober 2022

03-10-2022

Van de damescommissie
 
We zijn weer aan het einde van het zomer golfseizoen gekomen, helaas! Het was een mooi seizoen met soms hele warme dagen en de laatste weken ook wat hele natte dagen! Maar al met al hebben wij goede redenen om op  dinsdag 25 oktober a.s. het zomerseizoen weer op een mooie manier af te gaan sluiten en wij nodigen dan ook alle dames van Golfclub De Loonsche Duynen hierbij uit, zich in te schrijven voor deze laatste wedstrijd van de zomerkalender. 
 
We spelen die dag een gezellige teamwedstrijd met een leuke spelvorm, ook wel bekend als de Eikenblaadjeswedstrijd en sluiten de dag af met een heerlijk diner.

Uiteraard zullen ook de all-over winnaressen van de diverse trofeeën worden gehuldigd. 
 
Natuurlijk is het ook mogelijk om voor 9 holes in te schrijven. Dan kun je vanaf 13:00 uur starten en ben je ook op tijd binnen om je om te kleden en aan te schuiven bij het diner. 
 
Programma: 
  • Starten volgens startlijst op hole 1 en hole 10. Eerste starttijd is vanaf 11:00 uur.
  • Rond 16:30 uur verwachten wij dat alle dames binnen zijn en is er gelegenheid je op te frissen en om te kleden. 
  • Vanaf 17:00 uur aanvang diner met prijsuitreiking en huldiging kampioenen 2022. 
We gaan er weer een leuke dag van maken en hopen dat veel dames zich gaan aanmelden voor deze laatste zomerwedstrijd van het seizoen op dinsdag, zodat we er samen een mooie afsluiting van maken, voordat wij overgaan tot de winterinloop.
Ladies | oktober 2022

« Terug