Ik krijg mijn tikken niet op ...

04-08-2022

Door Paul van den Hout, voorzitter

We zijn inmiddels ruim over de helft van het jaar en hebben tot op heden, voor wat het weer betreft, een fantastisch golfseizoen. Ook ligt de baan er bijzonder goed bij.

Eind vorig jaar heeft iedereen zitten wikken en wegen voor hoeveel rondjes gekozen zou worden. Een enkeling heeft te weinig afgenomen, maar als ik luister naar de geluiden om me heen hebben de meeste leden “te ruim” ingekocht en blijven ze op het einde van het jaar met een aantal niet gebruikte rondes zitten. Deels is dit te verklaren omdat men, nu we duidelijk minder beperkingen ondervinden van corona, ook een andere invulling voor de vrije tijd heeft gevonden. Toch is het natuurlijk jammer als je op het eind van dit jaar moet constateren dat je beter voor een ander speelrecht had moeten kiezen.

Voor al die leden waar dit voor van toepassing is en niet of weinig aan clubactiviteiten deelnemen zou ik hen op willen attenderen dat er wekelijks op dinsdagochtend een damesdag en op woensdagochtend een herendag is waar men kan kiezen om zich in te schrijven voor 9 holes of 18 holes. Tevens is er bijna ieder weekend een clubwedstrijd die meestal open staat voor alle leden om in te schrijven. Door aan deze activiteiten deel te nemen leer je andere golfers kennen en wie weet steek je ook wel iets op van een tip die een meer ervaren golfer/golfster je geeft. Klik hier voor een overzicht van de activiteiten.

Gebruik het afgenomen speelrecht optimaal en geef je op voor deze activiteiten!

Als je vragen hebt, neem dan contact op met één van de commissieleden of één van de bestuursleden. Hun contactgegevens vind je op de clubsite. Klik hier (even inloggen).
Ik krijg mijn tikken niet op ...

« Terug