HOOGSPANNING

23-05-2023

Zoals wellicht bekend is TenneT in het kader van het project  Zuid-West 380 kV Oost bezig met de voorbereidingen ten behoeve van de aanleg van de nieuwe bovengrondse 380 kV-hoogspanningsverbinding tussen Rilland en Tilburg, de reconstructie van de bestaande bovengrondse 380 kV-hoogspanningsverbinding tussen Geertruidenberg en Tilburg en de diverse (tot hetzelfde project behorende) nieuwe ondergrondse kabelverbindingen.

Het project verkeert nu in de fase van vereist bodemonderzoek. Omdat een van de masten deels op het terrein van de nieuwe hole 2 komt te staan, vindt daar de komende weken bodemonderzoek plaats.

Dit geeft op ✅ dinsdag 23 mei, ✅ dinsdag 30 mei en ✅ vrijdag 9 juni enige overlast voor de golfers. Gedurende enkele uren zijn op die dagen de gewone tees gesloten en wordt er van een tijdelijke tee afgeslagen. De exacte tijden van de teesluiting zijn bij de receptie en de stewards bekend.

Dit project was bekend en er is bij de aanleg van de nieuwe hole 2 rekening gehouden met de hoogspanningsmast die deel op het terrein van de golfbaan komt te staan.

Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar info@golfparkdeloonscheduynen.nl
 
Klik hier voor de plattegrond hoe de verbindingen gaan lopen.
HOOGSPANNING

« Terug