Hollandsche Golfschool

06-03-2021De Hollandsche Golfschool introduceert twee nieuwe concepten: Leuker Leren Golfen gericht op beginnende golfers en Beter Leren Golfen waarin de focus is om golfers nog vaardiger te maken. Onder leiding van headpro Leonard Smit, gaan we deze activiteiten vorm geven op De Loonsche Duynen en De Breuninkhof. Het doel is o.a. om samen met golfprofessionals Erik van der Does en Bob Jastremski, meer mensen aan het golfen te krijgen waarbij de all-inclusive les- en speelpakketten de basis zullen vormen.
 
Leonard, Erik en Bob stellen zich graag aan je voor:
 
Headpro Leonard Smit

Mijn naam is Leonard Smit en ik ben golfprofessional sinds 1998. Na mijn A-opleiding ben ik 9 jaar docent geweest aan de opleiding voor PGA Golfprofessionals. Daarnaast heb ik ook twee jaar leidinggegeven aan deze opleiding.
 
Alleen en samen met collega’s heb ik verschillende golfinstructie DVD’s geproduceerd voor het aanleren van de golfregels en het verbeteren van het golfspel. Daarnaast heb ik een lesmethode ontwikkeld en een regelboek uitgegeven. Mijn specialiteit is het eenvoudig maken van de dingen waardoor je golfspel beter wordt. Hierbij hou ik vooral rekening met de mogelijkheden en beperkingen van jouw lichaam. Zo krijgt elke leerling de techniek die het beste bij hem of haar past. Naast het verbeteren van de techniek kan ik je ook helpen met het verbeteren van je score door een betere mentale strategie en tactiek aan te leren.
 
Naast het lesgeven ben ik verantwoordelijk voor het aansturen en ondersteunen van de golfscholen op de banen van de HGE.
 
Golfprofessional Erik van der Does

Mijn naam is Erik van der Does en ik woon in Zoetermeer. Tafeltennis en tennis heb ik van huis uit meegekregen. Naast golf gooi ik in mijn vrije tijd nog regelmatig een 180 en speel ik wat favoriete nummers op mijn keyboard.

Mijn eerste golflessen heb ik in 1992 gevolgd. Golf is voor mij echt een passie en ben na 11 jaren als "vrije golfer" te hebben gespeeld lid geworden op De Hooge Bergsche (tegenwoordig Hooge Rotterdamsche).
 
Na enkele jaren ben ik competitie gaan spelen en vervulde al snel een nuttige rol in Heren 1. Ik ben ook jaren voorzitter van de handicap- en regelcommissie geweest en ben opgeleid tot clubreferee. Regelvragen zijn voor mij dan ook een feest. Tijdens mijn lessen komen de standaard golfregels dan ook zeker aan bod.
 
Ik vind het zeer prettig om mensen vaardiger en kundiger te maken en heb dan ook in 2015 besloten om de PGA Holland opleiding tot golfprofessional te starten om van mijn passie mijn beroep te maken. Ik geef voornamelijk les aan beginnende tot gevorderde golfers. Daarnaast help ik graag golfers van elk niveau om zich in het korte spel, tactisch en mentaal te verbeteren. 
 
Ik heb in 2020 de kans gekregen om op deze mooie locatie les te mogen geven en ben zeer blij dat ik mijn activiteiten bij De Loonsche Duynen voort kan zetten.
 
Tot snel ergens op het golfpark of op les.

Golfprofessional Bob Jastremski
 
Mijn naam is Bob Jastremski en ben A-gekwalificeerd golfprofessional sinds 1995. Ik ben  gespecialiseerd in het geven van putting lessen, het korte spel en het verbeteren van de 'mental approach'.
 
Ik heb mijn coaching kwaliteiten ontwikkeld als oud prof-ijshockeyspeler en voormalig coach van het nationale ijshockeyteam. Ik heb in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan in het geven van golflessen aan beginners, spelers tot handicap 0 en competitieteams
 
Mijn grootste doel is: het spelplezier van individuen en groepen op alle niveaus te verhogen. Daarnaast kom je mij vaak tegen op de oefenaccommodatie om mijn eigen spel op niveau te houden en beter te kunnen spelen.
Hollandsche Golfschool

« Terug